Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma da, iako svaka dalabu zna da su krizu proizveli veleposlanik MajMoon, njegov majmoončić Inzko i islamofašist Zlajoglu izbacivanjem čitavog jednog naroda iz vlasti i trpanjem u tu istu vlast sljedbenika fašista Ante Pavelića iz Hrvatske stranke poturica (HSP) te pljačkaša i atentatora Lojanovića. Valentine Majmoončiću, nadam se da imaš djecu. Ja neću reći ništa, ali znaj da Boga ima ma šta ti mislio.
najvise placen neradnik ja mislim u evropi.... i u ratu su nas pustali da nas pate i da se patimo evo i sad se mrcvarimo... nemas ti jarane nikakve svrhe....
tako je najbolje, prebaci ogovornost na domace bilmeze a tebi na konto plata 4000 EUR, hahala ti opanak
Drzavnog izbornog povjerenstva (ili kako se to zove nije bitno od nase drzave je) NASEG DIP-a. Pa ponisti onu glupost i rjesen problem.Ali ne. Zasto? Pa ako je sve u redu ode 50 000.Ljudi 50 000 mjesecno.Znate li koliko je to para?On nije lud, sigurno, mi smo ipak bar malo ludi, ako nismo idioti.
Koji bezobraznik!Pa nemogu vjerovati da ovi trecerazredni politicari ruse sve ovo sto mi imamo.Ili smo mi svi idioti bez obzira na vjeru i naciju sto je isto vjerojatno.Ovaj besposlicar s placom od 50 000 potvrdi drzavni udar skupa s onim amerikancem i sad se pravi lud.O moj Boze di zivimo, gori smo od Nikaragve ili kakvih Africkih drzava. Sam zna da je zasro a nece da prizna .Srusio je odluku DRZAVNE izborne Komisije. Ej, DRZAVNOG, DRZAVNOG!
Pa Gospodine Inzko, dokle ce VISE srbi genocidasi RUSITI DRZAVU I INSTITUCIJE RBIH-e i TO sve uz vas AMEN ?!!!! Dokle ce biti zrtve srpske genocidne barbarije gazene, plj.uvane i omalozavane ko sto ce biti 11 - g JULA U SREBRENICI ?!!!! Pa ZAR VAS NIJE SRAMOTA DA DOZVOLITE I SUTITE DA CE TAJ DAN GENOCIDASI SRBI ODRZATI KONCERT U SREBRENICI ? ZAR bi hit.lerovci svirali u Auswitzu na dan SOA-e ? Svi STE CJELOKUPNO IZGUBILI KREDIBILITE I CAST, od politicara pa do svih medjunarodnih predstavnika u RBIH- i! Nacisti genocidasi su bili porazeni u drugom svjetskom ratu, VI STE OD PRVOG DANA AGRESIJE NAD RBIH-m podrzavali fasisticku i nacisticku srbiju barbara, tj, EU-a koju predstavljate ! Kad - tad ce VASA DJECA PLATITI KRV BOSNJACKIH CIVILA.....vi ste srbima dali ZELENO SVJETLO NE SAMO ZA GENOCID BOSNJAKA VEC I VAS SAMIH, ne zaboravite jedno a to je da ima genocidasa srba na stotine hiljada po Evropskim drzavama, OSJETIT CE VASA DJECA STA SU SRBI GENOCIDASI !
Bosnajci, trazili ste Waltera pa ste ga i dobili. Volite komunistu Tita, pa valjda volite i komunisticke manire vladanja SDP-a, I to ste dobili....... Prvobitno ste htjeli napraviti drzavnu i federalnu vlast bez Hrvata. Napravljena vlast u proljece 2011. godine je bila samo vatrogasna mjera MZ kako bi se budget federacije usvojio. Rekonstrukcija federalne vlade i uvazavanje rezultata izbora hrvatskog birackog tijela je bila obveza Lagumdzije koju je dobio od nekoliko najjacih EU drzava. Iz straha povezivanja SDA sa HDZ-ma i eventualno dovodjenje nekog zamjenskog partnera mjesto SDP Lagumdziju tjera da raskine partnerstvo sa SDA-om. Ostalo znate.....