Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hoce li beograd dozvoliti voyvodini da sprovede takav referendum?
On je: 1463 - 1878 Turcin 1878 - 1918 Austro-Ugar 1918 - 1941 nista 1941 - 1945 Malo Hrvat, molo hrvatsko cvijece malo svasta - u sustini nista 1945 - 1973 nista 1973 - 1991 Musliman, pazi veliko M veoma bitno, ne musliman, jer to nije, ali ustvari jest 1991 - 2010 Bosnjak 2010 pa nadalje Grajdanin, vecinom Bosne i Hercegovine ali cesto i Njemacke, SAD i pretezno SveCke ali od nastajanja do sada vecinom su poznati pod terminom \"glupi Bosanac\" koji se naravno nikad ne kosi sa gore navedenim!
eno inzka u banjaluci koregira bonnsku punemoc ka aneksu 10 e moj narode i jedan i drugi i treci gledajte filmove i uzivajte gladni.
opet ti, pa imate li vi u rs-u nekakav svoj forum, pa brate idi tamo, sta ćeš kod ovih od 24%, ti tu ne spadaš
\"dingospo\"_nirmale smrdiš...
ajmo sandzak, ako hoce RS da raspise referendum ( da bi vidjeli bili se mogli ocjepiti od nas) onda i vi fino isti referendum raspisite u Srbiji... uskro rat, jedva cekam, da zakoljem Dodika i dodikove!
OVO je sprdacina od drzave.....ovi loyavi na 24% nesto trabunjaju...(a i tih 24% je katastarski hrvatsko-srpska zemlja)......raspad nametnutog govneta od drzave je realnost....loyavi to najbolje znaju
pao je u blato i osetio cev, video je facu bradatu i drsku: welcome to republiku srpsku...
UDARAJU OPANCARI SVOJU ZLOBNU RETORIKU AL\' GA MOGU PODDUDLATI SVIM BOSNJAMA KO I INZKU...!!! :))))
Udarili talambasi, treba Bosna da se spasi, Incko vice,psuje kara, jer mu Bosna odgovara, dzabe pije,dzabe jede, a Bosnjaci-ko vas j.e.b.e.!
A bolje Incke nego ARMIJA BiH
najbolji su vicevi kad citas sta smrdin pise o istoriji balkana! ali i o istoriji uopste. jao pa to su komedije.. oni sve znaju: i ko je od koga postao, i da su oni najveci heroji ( vidi KOSOVO ) i ko je gdje koliko izginuo, i ko je koga izdao... i ostalo. ja bolesne nacije boze moj dragi. dovoljno samo reci: smrdski opancari.
The Bosnian war was not only the worst in Europe since the Second World War, it also provided Osama bin Laden a foothold in Europe. Al Qaida later used this as a basis to carry out its terror attacks on Western targets, including the World Trade Centre on 9/11. This is the story of how it could happen. Ola Flyum used to work as an investigative journalist, and for NRK’s Brennpunkt. In 2001 he directed (with David Hebditch) Allies & Lies for NRK/BBC2. He directed the series Kaldt kappløp in 2010 and is the author of several books, including Rinnans testamente (2008).
Ovde vam sve kaze a uskoro ce te citati sve na vasem srpskom jeziku. Onsdag 27.04 viser NRK2 `Sporene fra Sarajevo` - som betrakter den nye situasjonen som oppsto i kjølvannet av Bosniakrigen. I ly av krigens grusomheter maktet al-Qaida å etablere seg i Europa, og skaffe seg en effektiv plattform for sine aksjoner mot vesten.
Kakva glupost,a to moze samo Visoki prestavnik,da izvede;NiJE sporan>Referendum ukoliko je u nadleznosti-Opstine ili Entiteta,pa zar ti jos nije jasno da je RS-a upravo ENTITET u sastavu BiH-e/koja inteligencija !!!
OVI srbi IZ BIH SE PONAŠAJU KO DJECA,A KAD SU DJECA NEVALJALA ONDA RADI KANDŽIJA.
Ko je nama kriv kad ne znamo urediti ni jedan Kanton a kamo li zastiti drzavu ... u Kantonu Sarajevo 20 godina vlada SDA pa je sve upropasteno i zivimo kako zivimo ... Jadni mi kad od Incka zavisimo a i ako sada ponisti za par godina DOdik ce doci na svoje i sprovest ce referendum i to je jedina realnost ...