Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Mudzosa Zar nista niste naucili od istorije. U zadnjih 100 godina konjusarite Becu i svedeni ste na 24%. Cak se i magare ne zezne na istu stenu 2 puta.
koji suživot jednog po jednog preko Drine oćerat
Koj suzivot nema toga vise, mnogo ste naneli zla srbima.
Ne ser.i života ti. Sa kim ćeš se ti dogovoriti kada mjesecima siješ mržnju po ovom portalu.Da do sada nije bilo visokih predstavnika opet bi se tukli kakvi smo i kakvi su nam političari. Sto puta bi nam svima bilo bolje da nam je predsjednik države, vlade itd... iz bilo koje druge države .
Tražimo da se sve godišnjice stradanja Srba u BiH tokom rata 1992-1995 obilježe na dostojanstven način i da na njima prisustvujete i Vi gospodine Inzko. Do danas ni na koji način niste pokazali da su sve žrtve žrtve bez obzira kojem narodu pripadaju. Vi zdušno vodite brigu samo o muslimanskim žrtvama i to je krajnje sramotno i nek Vam to služi na čast. Srbi i Hrvati su takođe stradali u proteklom ratu i Vi to vrlo dobro znate ali to vrlo kvalitetno ignorišete iz Vama poznatih razloga!
napuši se karine magarčino
Inzko MajMoončić Smeće, krme smrdljivo, koje je zajedno sa Patrickom MajMoonom i islamofašistom Zlajogluom izbacilo čitav jedan narod iz vlade i u nju dovelo štovatelje Ante Pavelića (Hrvatska stranka poturica - HSP) te pljačkaše i atentatore Lojanoviće, a sve s ciljem odbijanja Hrvata od ideje BiH i forsiranja raspada BiH.
konjino becka, idi ti kuci a mi cemo se fino, kao ljudi, puno lakse o svemu dogovoriti bez tebe ... all.ahimanet!