Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iznenadzujes !
Tesko, Srbija i Hrvatska su dio hriscanske Evrope, BiH nije. Srbija je oslanja na pravoslavne zemle (Rumuniju, Bugarsku, odmah iza njih su i Ukrajina i Rusija), Hrvatska na zapad (Sloveniju, Italiju, Austriju)...BiH je kao izrod u sredini, islamska zemlja nije, a niti je skroz hriscanska, njeni muslimani su totalno okrzeni hriscanima, taj se suzivot tesko odvija...drusvo je u losem stanju, da se raspadne i da ostane neka muslimanska drzavica na 24%, sta bi ona oopet radila okruzena takodje Srbijom i Hrvatskom? Kako god okrenes tezak je zivot, ni raspad nista ne bi donio, bosanski muslimani su osudjeni na hriscane i jednom ce se u to i uklopiti jer su daleko od bliskog istoka.
Hvala ti Inzko za pomoc, Da te dragi Bog jos jacom platom nagradi...
Kako za koga, Inzko ce nastaviti da prima dobru platu...
Tresla se gora, rodio se mis...
samo nam nemojte vise pomagati molimo vas idite odavde j e b o vas onaj ko vas doveo
steta, medjunarodna zajednica je trebala pustiti da ovaj eksperiment rikne prije 15 godina do sada bi svak krenuo svojim putem i nasao svoju srecu ovako zivimo u losem braku koji ce kad tad kao i svaki los brak zavrsiti razvodom
Kaj bi Jagica rekla za ovo???Pohapsi kriminalce i seperatiste dodika i covica i njihove misljenike pod hitno i svi problemi sredzeni-,sta se ceka nije to operacija mozga-nesto komplikovano i slozeno???
I njemu je Bosne preko glave. Siromastvo, nema posla, korupcija, lopovluk, humanitarna, natezanje politicara niko ni skim. Welcome to Bosnia, enoy life.
Naravno da ce pomagati ! To je isto kao kada bi bolesniku na umiranju iskljucili neophodne aparate koji ga jedino odrzavaju na zivotu ! Samo dokle ce pomaci biti,jar kada ,pomoci ne bude bilo i ova ce \"drzava \" nestati ! To je realnost !