Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da im Inzko dozvoli prodale bi ove HDZ-ovske protuhe i Mostar Srbima. nakon Vukovara, Posavine, Bosne, Usore, Dubrava, Podvelezja, sta j enjima i Mostar pokolniti gazdama iz Beograda. Bagra!
ma jok ba....dace vam inCko HZHB....al taman dan prije Sudnjeg dana..... Ne, krivo si razumio, lik ce vam napraviti unitarnu BIH, ukinuti RS, protjerati Hrvate i Srbe jer je Bosna samo za Bosnjake, narediti Hrvatskoj placanje ratne odstete, ukidanje viza i obavezno sudjelovanje BIH na SP 2010.
.Pa da vide Hrvati kak\' se djeli drzava.Na Dalmaciju,Hrvatsku i Slavoniju.:) D. Evo kako mali Mujo zamislja veliku politiku. Medutim, zaboravlja da je RH nacionalna drzava hrvatskog naroda, uredena unitarno, a da u navedenim pokrajnama vecinom zive Hrvati. Vi se ponasate kao Srbi krajem devedesetih, nije vam to dobro.
haj ba g.onite se svi u enku stvar i vasi interesi maknite te stvar sa strane i dajte ljudima koji hoce da rade za dobrobit grada- drzave a ne ovim sto nam \"krv\" piju iz novcanika Haj ba, zasto predstavljate svoje interese kao interese grada i drzave, a prestanite s preglasavanjem i majorizacijom pa se nitko nece osjecati ugrozeno. Gledajte svoja posla, a nemojte razmisljati kako da drugome otmete ono sto mu pripada.
Inzko, uhvatis me nizko !!!! dalamatinac se najeo bunike!! idi jadan zdrmaj jednu onu tabletu za glavu pa se malo uhavizaj, vidis da si prolupo. i ne prolupo kad vas ye be ko stigne. niko vas baliye ne voli, niko sa vama nece, ne ide vam u ekonomiji, sportu,..... o kulturi je besmisleno pricati kad ste vi poturceni u pitanju. ostaju vam samo nebuloze da ste neki faktor i da placete nad gorkom sudbinom sto su vam je preci davno potpisali. yebo vam turcin mater smrdavu ulojenu
ma jok ba....dace vam inCko HZHB....al taman dan prije Sudnjeg dana.....
Dalmacija ce se odcjepit od Hrvatske ko i Slavonija,Posavina od Rs-e u slucaju sesije,Sandzak od Srbije i Crne Gore,Vojvodina od Srbije,Vlasija od Srbije,Sjeverna Grcka tj Makedonija ce se odvojit za svoju maicu Makedoniju,Okolina nisa za svoju maticu Bugarsku,Dalmacija od Hrvatske i Crne Gore,eto vam buduci scenario Regije,Kosovo je vec odvojeno od Srbije tko ce ostat samo Beogradski i Zagrebacki pasaluka a i Grcki.:)
ugrozen hrvat, ugrozen srbin .. ugrozen bosanac .... haj ba g.onite se svi u enku stvar i vasi interesi maknite te stvar sa strane i dajte ljudima koji hoce da rade za dobrobit grada- drzave a ne ovim sto nam \"krv\" piju iz novcanika
je sve cemo da dijelimo... Evropa se sastavlja a mi kao kakva plemena se dijelimo
Srbi u Mostaru ?!?!?!?!?!?! Sta to RKLSD. Manjina s kim ce te? http://www.youtube.com/watch?v=jGOZvCZ-jUY
Posto smo mi Dalmatinci Bosnjackog porjekla i mi cemo trazit odcjepljenje od Hrvatske jer nam nije ona matica prima,imamo more i sva ostrava pripojit i Dubrovnik jer je on nas glavni grad,poslje njega svi ostali. Slavolija ce i ona trazit odcjepljenje jer nije Hrvatska,tako da ce ostat Zagreb i bliznja okolina.Pa da vide Hrvati kak\' se djeli drzava.Na Dalmaciju,Hrvatsku i Slavoniju.:) D.
nemoj plakati ali fakat razumi li ti sto osim da je covjek ponosan na ustase !!! ko da ima problema sa mucanjem pa nemoze da se izjasni....boze sacuvaj svakakih likova . ...ali ovi su je..b..eni hoce oni noz u leda nazalost
oplakah majke mi haha ha hahaha
svrb zaborzvili brzm dr mz bosnke Sta ba? hajde matere ti sad sve ispocetka da razumijemo..Boze dragi hoce da pise a nezna recenicu sastaviti...Hajmo jos jedanput ali polako
Svima Vama u vlasti BiH je neko kriv. Nema odgovornosti, nemožete se dogovoriti, gledate usko stranačke interese, ispirate mozak narodu a sada ste \"ugroženi\" nečijim odlukama. \"Žao\" mi i Vas i onih koji su glasali da budete tu gdje jeste (uzročno-posljedično).