Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Genocid tvorevina je nastala nad ZNATE svi dobro cemu i ona nema nikakvog legalnog ni moralnog postojanja.Etika nije u silovanju,masivnim grobnicama,ratnim zlocinima vec u postovanju i demokraciji.Genocidni grobari ne postuju drzavu BiH-u i njenu historiju,pljuju po svemu sto je Bosanohercegovacko,gdje to postoji?Gdje bi to bilo dozvoljeno i tolerisano,ko da dodju ukrajinci u Austriju i rade sto rade sbadija u BiH-?ko bi to dozvolio? BiH4EVER!
Oni se kunu u Dayton a isti Dayton im ne pruza vid separatizma?! PAzi Serb ti si samo prolazan faktor, kao i ja...BIH je prezivjela Sultana, Cara, Kralja, Komunizam, Agresiju...Bila je podjeljena na Banovine itd...Ja razumijem tvoje aspiracije ali ja sam tu da ti snove srusim, kao i mnogi prije mene, a vidi ljudski je sanjati, zar ne? i zeljeti...Ali stvarnost je drugacija i pozz mi sve Bosanskohercegovcke grdove u manjem entitetu i puno mi pozz Seher Banja Luku, volim ja taj grad, poznat po Banjaluckom boju...A da o tome djecu ne ucite tamo...Nazalost mnogo naopake stvari radite, to ce se obiti o glavu, znas ono ko drugom jamu kopa sam u nju pada...Zivjela Nezavisna i Medjuanrodno priznata BIH, i tebi Sretna nova godina...
Ne znam ljudi zasto se palite na komentare tipa ovog Serb, on ide na to da vas naljuti, opce je poznato da su oni rak Balkana i za sva ova stradanja licno oni krivi, ne svi ali veliki dio jeste, oni su se odrekli CG, Vojvodina vodi svoju politiku, RSK nema je vise, Kosovo je gotova prica i sva Srpska politika je usmjerna na ovaj entitet, treba neko da vam crta? da im je sve na svijetu ovo ostalom njima poskupljuje struja, namirnice, Ulagaci odustaju iz tog entiteta, ali oni nece to priznati, zasto jer nikad nisu bili objektivni, zato o njihovoj \"demokraciji\" ne treba pricati oni ne znaju sto je to...Ali rado taj termin primjene, jer je lazan i dvolican, no naivan je onaj koji njima vjeruje.
Oni misle da je neko toliko lud, da pored ovolikih prijetnji, čeka nespreman?!?! Da ponovim, trebalo bi uložiti tužbu protiv namjesnika zbog kršenja ljudskih prava, i mislim da je pravi trenutak za to.
Nema problema, znate gdje smo. Ne prijetitie, iznenadite neprijatelja. ;)
Posrbice pali traktor uskoro ce vam biti paljiba iz genocidne tvorevine ... Samo cekamo znak iz USA da vas zbrisemo s lica zemlje
Političke suk.obe usmjeriti isključivo na relaciju FBiH vs RS. Dodik je odradio veliki dio posla ali uskoro (2014.) će doći vrijeme za nekoga \"u rukavicama\".
Bošn.jaci i Hrv.ati i svi dru.gi nar.odi mor.aju biti sig.urni i zašti.ćeni u RS. Ne sm.ije im fali.ti ni dla.ka sa gla.ve. U pro.tivnom, jedi.no se na taj nač.in mož.emo uko.pati pred svi.jetom. Nacio.nalnih man.jina je to.liko ma.lo u RS da ne preds.tavljaju ni najm.anju prije.tnju usta.vnopravnom por.etku RS i mogu nam posl.užiti kao šmi.nka pred svij.etom.
Mi Srbi se moramo izdići iznad vrijeđ.anja i nepotrebnih prov.okacija što u velikoj mjeri i radimo.
koji baksuz da nadju nase BIH pasose kod onih terorista sto srusise bliznakinje u NY,mada istina nema istaknutijeg clana al kaide koji nejma nas pasos BIH4EVER!
Incko jeste mali cinovnik ali iza njega stoje veliki igraci USA,EU tako da ce biti tesko ali pozicija je bolja nego za vrijeme slobe (gada) i jeljcina (pijandure i pizde) globalna pozicija se mnogo promijenila slika u svijetu od 90-tih
Ne može on nama zabraniti izjašnjavanje. On može samo da prijeti u nadi da ćemo mi odustati. 14 godina je prošlo od rata zamisli kakva bi se frka digla u svijetu da sada jedan mali činovnik kakav je Incko zakuha stvari. Svijet poštuje demokratiju i izbor građana samo se mi moramo truditi da se naš glas čuje dalje od OHRa i PIKa. OHR zna do koje granice može djelovati a da nas ne primora da okrenemo stvari u BiH naopačke. Rusija je prije par dana izjavila da su bonske ovlasti stvar prošlosti. Bonske ovlasti i Inckove odluke nisu toliko bitne da bi se zakuhale stvari u BiH tako da će svijet preći preko sitnih stvari kojima urušavamo BiH.
Ovaj namjesnik brani Srbima osnovno ljudsko pravo - da se izjasne. Treba ga tužiti za kršenje ljudskih prava.
\"SERB\",,, svaka čast na komentarima, jasno i argumentovano, rekao si sve kako je stanje na terenu, a ovi takozvani Bošnjaci(Muslimani), u nedostatku argumenata odmah vrijeđaju i psuju, svojim komentarima nisi nikoga uvrijedio niti psovao samo si rekao golu istinu, a istina ih najviše i boli, još jednom svaka čast!,
koji baksuz da nadju nase BIH pasose kod onih terorista sto srusise bliznakinje u NY,mada istina nema istaknutijeg clana al kaide koji nejma nas pasos BIH4EVER!