Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma jok covjece samo ti pisi,ko ti je rekao da si isfrustriran. olaksaj sebi teret ..bolje i to nego tablete uzimati ;)
@ole ja i ne živim u PIH ja živim u Srbiji u BAnja Luci . Uopšte nisam zato frustriran , SRPSSKA JE SRBIJA MORATE DA TO SHVATITE , samo ste dosadni .
ТАМБУРА ТУРЋЧИНЕ НАПУШИ СЕ СРПСКЕ КУРЋЧИНЕ :)))))))))))))))))))))))
pa mogu te malo i razumijeti....nije lako nazor zivjeti u drzavi bih. hoce to da predje i u paranoju :)
lalalalal zašto ste rušili JUgoslaviju ???? E tada je srušena i PIH koja još samo živi u fantazijama , mada i JUgosalvija živi u fantazijama , shvati jednsotavno je : NE MOŽE PIH DA OPSTANE NA PRINCIPIMA NA KOJIMA SE RASPALA JUGOSLAVIJA , PIH NE POSTOJI IMATE SVOJU PEDERACIJU PA VEŽITE ZASTAVE SA HRVATIMA . UJEDINITE SE SA NJIMA KADA VAM NIJE JUGA VALJALA . SRBIMA IZ SRPSKE SU BLIŽI UŽIČANI ,VALJEVCI I NIKŠIĆANI NEGO SARAJLIJE , VOZDRA , ADIO , ZABORAVITE NA SRPSKU TO JE DRUGA DRŽAVA , INOSTRANSTVO DOĐITE KOA TURISTI KOA I SADA ŠTO DOLAZITE , NE DOZVOLITE DA VAM ISPIRAJU MOZAK , JUGA SE RASPALA NA NAIOCNALNIM OSNOVAMA TO SITO JE POGODILO I BIH , MI SRBI SMO BILI PRTOIV TOGA ,A VI STE TO ZAPOČELI , ZATO UREDITE SEBI SVOJ DIO . a REPUBLIKU SRPSKU ZABORATITE , TO JE ZA VAS NJEMAČKA , DALMACIJA , VENECIJA , KUBA , KENIJA ,
o čemu on bulazi? o nekakvom ekonomskom rastu. kakav ekonomski rast? u zenicu dovode austrijance da im ugrađuju travu i podno grijanje, umjesto da ulažu u izgradnju fabrika i zapošljavanju ljudi. podno grijanje nemaju ni bogati šveđani koji igraju na -35C°.
Hajd N.E R.IS.E !!!!!! ps S.m..rt Evr.opi, mat.erij.alizmu i kapi.ta.lizmu !!!!!
Vi mrzitelji ove zemlje, mrš odavde! Imate Hrvatsku, Srbiju, ma imate čitav svijet. Zašto nam rušite zemlju??? BiH je bilo, ima je i bit će je dok je pravih Bosanaca i Hercegovina i ljudi koje je vole. KOme više širite mržnju, zar vam nije dosta rata bilo? Kada vidim ove komentare, gade mi se takvi ljudi! \"i k tomu još, da prostiš, PRKOSNA od sna\"
Necemo u Evropu Hocemo u Aziju, tj. medju muslimane Bliskog istoka
ktm glupane Šerijat demokrtaija , pa jeli mogao biti pravosalvac Sudija ???? izabran na neki rukovodeći položaj , ne sumnjama da je Šerijat isparavan po vjerskim knjigama ,ali uvijek kod primjene zaškripi neko to slobodno tumači . @ole@pero Odakle bolan BIH tvoja država , pa jesi li ikada bio u REPUBLICI SRPSKOJ ??? TO je drugisvijet druga država probudite se ovo je 2012 , već sete jednu i jedinu zajedničku držvu JUGOSLAVIJU razbili , pa ako ona nije sveta onda se ja pokenjam po pih . Shvatite da vas ima manje nego Srba u JUgi i da ste za pIH manje učinili nego Srbi za jugu , pokojna PIH odavno već ne postojii samo vam nisu rekli , nije još bilo na PIH TV i n PEderalnoj . E PEDEACIJA , odhebite , smarate nas , ne volimo vas , vozdra , dosadni ste , šta se šlepate .
Bosnjaci i Bosnjakinje,Bosnjacki Narode-NE IDEMO MI U EUROPU nego ta EUROPA dolazi k nama,Bosnjacima!Mi smo u BOSNJACKOJ Bosni imali SHERIJAT/demokraciju dok su Europom hodali divljaci a taj SHERIJAT je danas 95 posto sukladan i skladan sa Europskim Pravom,to jest,sa EU i Svjetskom Demokratijom!ISLAM je donio Europi takozvanu \"DEMOKRATIJU\" za vrijeme Europske RENESANSE koja je bila sponzorirana od Islamskog Svijeta a ne obratno,prema tome...
ako mislite da ce bilo ko iz svijeta da dodje i da za vas podijeli bih onako kako je vama cejf varate se. svijet vas moze samo podrzati ili ne podrzati, ali VI ste ti koji ce ginuti pri nekoj podjeli bih. za bosnjake i bosance i hercegovce i sve one koji vole svoju domovinu pitanje cjelovitosti bih je pitanje biti ili ne biti. mi nemamo i ne zelimo drugu rezervnu domovinu. svako ugrozavanje i pedlja teritorije bih znaci rat. pa bujrum. na balkanu nista novo.
Bosna ce uvjek obstati a vi ćetnici će te pocrkati ko krmadi i tu nema neke dileme.pomirite se sa tim ili idite u sumu odakle ste dosli krmadi
Valentin MajMoončić izašao iz dupeta ambasadora majMoona da i on ko nešto kaže. Smeće bjelosvjetsko poltronsko poturičko, marš nazad i nastavi s lizanjem MajMoonovog čmara!
Još napišite da je izjavio za Večernji list BiH, kad već prepisujete.