Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo prošo sam sve portale po regionu Slovenski, siol.net, večer.si.., Hrvatske, večernji.hr, 24sata.hr, index.hr...Bosanske klix.ba, slobodna-bosna.ba.... Crnogorske, portalanalitika.me, vijesti.me...Makedonske vesti.mk, novamakedonija.mk.... Albanski da ne prićam..SVI PLJUJU PO SRBIMA I TO STRAŠNO, NIKO IH NE PODNOSI, JEL VAS NIJE STID GENOCIDAŠI???
Evo upravo imaju i dokaz na klix.ba fb stranici šta piše jeedan dečko. Nemanja Tosic Nista se ne cepajte, ne zelimo srbe iz BiH u Srbiji! Sviđa mi se · Odgovoriti · 15 · 10 min.
REČE INCKO I STRPA 40 000 EURA MJESEČNU PLATU U PAĐE...............
moj dodo ce rec da cemo se otcijepiti od pederacije
Incko nevaljal si bio , ne poigra se ti s dodikom vise klikera, pa se pitaj zasto :)
To ko do danas vec nije skontao, nek se ubije.
Incko se izgleda vratio s odmora. NIsam čuo za njega zadnjih pola godine...
A zasto MZ ne koristi te instrumente , jer vec odavno to nisu vise pokusaji i tendencije , nego permanentno djelovanje u cilju podrivanja BiH ??
inzko prazna prica posle porcije bifteka ne znaci puno... mora se djelovati odmah poslije separatistickih izjava !
Reci to Dodiku, pa vidjećeš kako ćeš letjeti kroz vrata. Ako si frajer slovenac.
Ma kakvo odcjepljenje, to su price za malu djecu koje nazalost prolaze kod vecine srba a i hrvata. Shvatite svi vec jednom nije to da medjunarodna zajednica hoce cjelovitu Bosnu, oni nece muslimansku drzavu u srcu Evrope. I zato sto prije to bolje a i puno pametnije bi svima bilo da prihvate Bosnu i Hercegovinu (kakva god ona bila) kao svoju domovinu.
Sve što on kaže to su Američke naredbe,znači da Amerika nije za Otcjepljenje RS-a,naravno kada bi se otcijepili bili bi vjerovatno naj bliži Rusima,Zbog tog Ameri ne daju....
Ako ga ti ne klepiš po ušima mi ćemo morati.
To su price za malu djecu. To isto sto doDick tvrdi da se rs moze otcjepiti to je smijesno. Narod ko ovce leti za njim i vjeruje mu u tu istu pricu, daju mu glasove i tako dalje...LJUDI SHVATITE AL STVARNO ZNACI NIJE NESTO DA SAM EKSTREMNO NASTROJEN ALI SHVATITE DA JE TO NEMOGUCE. NEMOGUCE IZ STO RAZLOGA, RS JE U SASTAVU BIH I KAD BI SE TO DESILO KAO REFERENDUM BILO BI SUKOBA AL ZESTOKOG I TO PREKO NISANA.
jarane smijali smo se kad je Karadzic pred rat pričo da će doći do preseljenja naroda,ne budi naivan nikad više
Dobro si se sjetio da se javiš..... Zar ti nebi trebao smjenjivati političare koji šire takvu praksu?????
ko je ovaj znali mi neko reći nisam ga vidio od utakmice u litvi
Rece Incko i uze nekoliko hiljada eura.. Lika nije bilo godinama online
djesi bolan inzko, ko da si u zemlju propao