Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar potez OHR-a,lijepo je da se zna koja je imovina DRŽAVNA a entitetima se može dati dio imovine na korištenje.
Znaci.....prdje Bosna u fenjer
Otećemo vam mi to. Džaba se budite. OHR će nam nabaciti loptu, mi ćemo se buniti i pripremati teren a naš saradnik Tihić će potpisati uz prećutnu saglasnost Zlatka i Harisa. A vi ćete ostati zbunjeni kao i do sad.
@RS-P-I-C-K-A Dodji vamo da se zrtvujes, sta ce ti on naki star :))) Dodji da vidis medjunarodnog Velikana
Inzko spremna sam se zrtvovati za RS!
A to ćemo mi da otmemo od BiH.
PIPO JE KONJ MARKE PUTKO
Odrekao si se bosne kad si protiv Srba pokušao da je odvojiš od Juge. Ako ti tad bio rodjen
Alo Pipo ne budali kakva Bosna. ko predstavlja tu bosnu. Činjenica je da imaš 2 entiteta i to ti je to..
Svaka cast vama G-e Inzko! Samo jos jednom zelim naglasit da nema podjele drzavne imovine BiH-e po entitetima,ONA ostaje drzavna imovina drzave BiH-ei TACKA!Treba isto trazit vracanje legitimne drzavne imovine BiH-e koje i dan danas nasa zemlja ima u susjednim drzavama. Sve u svemu DOBRO pazit sta ce i kak ce se raspodjelit i ko ce upravljat drzavnom imovinom! BiH4EVER!