Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lazu, lazu, lazu. od konjusara, preko svih ostalih!!!
znate odlicno da sam u pravu, znate da ne lazem. ne dajte da vas lazu, to je sve konjusarevo maslo, on odredjuje, vedri i oblaci, savjetuje, i lagumdziju i ambasadori, svi su oni umijesani, a to je samo vid pritiska na druge, vid pritiska na hrvate i srbe. sto nije ni posteno.
zar da manje od milion najsjevernijih konjusara radi takve stvari mnogomilionskoj zajednici ex Jugoslovena, zakoni im nisu u skladu sa EU, to treba bojkotovati, prijavljivati, zaliti se!!! On je kriv za neformiranje vlasti, sve su to njegove papazjanije, sve su to dogovori, sve su to lazna obecanja, oni su na platnom spisku konjusara, tj. primaju platu dok igraju kako on svira, a on hoce po svaku cijenu nesto sto lici na uspjeh na papiru, a pacijent preminuo, a njega bas briga!!!
on radi na svojoj promociji!!! Pazi, oni(najsjeverniji konjusari), sacekuju ove jadne putnike namjernike sa svojih 10 km autoputa i naplacuju harac turcima, nama, a zato sto imaju jednu pumpu na 10 km svog precnika svoje drzave, i zamislite, oduzimaju sve dokumente ljudima!!! Zalbu iskljucivo na slovenackom jeziku(???), u roku od 7 dana(???), a keve im se spomenem najsjevernije konjusarske, to nije evropski, to je harac, pljacka, oni samo umislili da znaju nesto o evropi, a pojma nemaju, najela se us gladnica pa misli da je kraljica!!! Ne dajte im da vas gaze, dragi Bosnje, pridruzicu vam se!!! Nagarite Lagumdziju, preci su vam i srbi i hrvati od konjusara i raznih hohstaplera koji zaradjuju na nasoj muci, svih nas!!!
Ja cu vam reci pravu istinu!!! Sta je njemu cilj!!! Njemu je sama BiH zadnja rupa na svirali, on radi na licnoj promociji, na gradjenju karijere i svojoj zaradi!!! On zeli da g.zo.njama u Evropi iza tapaciranih vrata, koji ne vide nista dalje od svog nosa, i ne zele da vide, pokaze NEKE rezultate, pa makar bili i falsifikovani!!! Zato fabrikuje rezultate, sminka ih, laze o postignutim uspjesima, i zato mu je stalo da po svaku cijenu progura lagumd
Vasi politicari su doveli do toga da ponizavaju i vrijedjaju inteligenciju prosjecnog Bosnje, a i nama isto rade sto i vama, moze im se, kad smo glopi, ne daj stoci da gazi, bojkotuj im proizvode, to ni nu snu nije evropski, ni te previsoke kazne, ni putarine, ni izbacivanja iz autobusa, to je haracenje modernog doba, kome oni da pametuju, neka dodje i englez i amer, i svi ostali, neka je i nijemac, al domaci us.lje i izdajnici, konjusari slovenskog porijekla i jezika, koja sto.ka, nemam rijeci!!! Nikada vise necu preko njihove dezele koju mozes pre.pi.sati, idem preko kulturnih zemalja gdje ljude ne izbacuju iz autobusa, gdje se ponasaju civilizovano, gdje izgrade terminale za naplatu putarine, cestarine, kako hocete, gdje su zapad u odnosu na ove z.g.u.z.ene i sp.rcene slovencice konjusarcice koji se prave pametni a u sustini su k....!!! Ma, nagarite ga, i one sto suruju sa njim, i imacete moju vjecnu zahvalnost!!!
ne dajte da vas sacica slovenaca i konjusara ponizava, da se prave pametniji, u sustini su samo veci konjusari od svih ostalih, a drzava im je...pa za 300 eurica, da te prenesu u nosiljci kao kraljicu od Sabe prewko svojih 25 km precnika drzave, ojha!!! Koja sto.ka!!!
Jao Bosnje, kuku vama, a i meni sa vama, ako za Boga znate!!! Sta ste uradili, ovog Incka ocima ne mogu da vidim, prvo jer je slovenac, ovaj, hocu reci konjusar slovenac!!! A zasto? Izmedju ostalog, sto na granici sa Slovenijom vidjeh ponovo putnike izbacene iz autobusa, kao da su kuzni, reklo bi se autobus iz BiH( a moze bit i iz Srbije), al za to ste isto vi krivi!!! Koju bijedu navukoste sebi na vrat, crni kukakvci!!! I drugima, brateeee!!! Jesu to oni bolji od vas, pametniji od vas, bogom dani, sta mislite vi o tome??? Putarinu za 10 km autoputa naplacuju koliko Hrvati za 500 km, a kazna im je 300 eurica, moji ste ga vi!!! Oduzimaju dokumente, harace, naplacuju sta hoce, ponasaju se bahato!!! Jadni vi, a i mi s vama, zar da nas sacica konjusara utjeruje i sabija u zemlju!!!??? Ne dozvolite to!!! ar ne znate sami da se dogovorite, vjerujte, bolji je i Covic i Dodik od njih, da su ko djavoli crni, aman, zaman, dajte se priberite!!!
\"znate sta: moj prethodnik je otisao prije vremana, a i meni se cini da i ja necu moci jos dugo sa vama...pa se vi onda sami p_ckajte kako znate i umjete\" Inzko
Da hoce donijeti odluku o zabrani politickog djelovanja svima koji su na bilo koji nacin obnasali neku od funkcija od 1995 do 2010 godine spasio bi ove izmanipulisane i dezavuisane narode koji suodavno izgubili svaku nadu da ce doci bolja vremena
de i verifikuj dom naroda FBiH, pa da reformisti (barem deklarativni) krenu a ugroženi kočničari (koji koče i i nazaduju nas već 10 godina pod plaštom ugroženosti ili pričom sejde bajramovića ali samo na jednoj strani jer im na drugoj strani ne smetaju - baš čudno) ili da uskoče u voz ili da se maknu sa pruge.