Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zar ima jadnika koji misle da nakon Dodika mogu da dođu neki mekušci koji će raditi drugačije kada su vitalni interesi Srpske u pitanju. Neka se svaki kriminal raskrinka, ali kada je RS u pitanju i njen vitalni interes 1500000 je Dodika u Srpskoj. Pogledajte scenu iz filma ubistvo Karađorđa. \" Crni Đorđe nije mrtav, puna ih je Srrbija, sve crnji od crnjeg\"
Ja bih rekao ovako: SRBIJA K\'O NOKIA - ŠTO MANJA, TO BOLJA! BUUUU HA HAHA H A H H H H H HAAAAAAA HA HA HA HA!!!!!!!! AAAAAAAAHAAAA HA HA HA HA HA HA HA HA!!!!!!! ........... :D :D :D :D :D :D :D
VISOKI NAPOLJE !!!!!!!!!
za ovog ispod mene moze srbija ako hces do haga ali idiote ne mjesaj sport i tvoje nacinalistcke snove hces dati ovo napisem na maternjem jeziku ako ga upste imas s u p a k jedan
@Banja Luka Zaboli me za tebe! Ja dolazim na tekmu! Naprijed Borac! Srbija do Tokija!
Inzko, DOBRO NAM DOŠAO!!! Nadam se da ćeš uz Božiju pomoć raskrinkati LOPENDRU Dodika, i neka se konačno sazna šta je sa parama koje su bile namjenjene rekonstrukciji BUS STANICE u Banjaluci. Pa valjda i mi banjalučani zaslužujemo normalnu bus stanicu, a ne izvorište ZARAZNIH BOLESTI i pacovsko leglo.