Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Pretorijan----majmuneeeee,javiii seee
Najsmješniji je crnogorac dvolični blizanac radovan koji je sebe slagao da je srbin, a onda poletili i neki bosanci da se osječaju strancima u BIH, jadno je to :(((
Smuci mi se od ovih bh patriota koji pljuju po hrvatima i srbima
UZ MAFIJASA I FASISTU DODIKA i VLADU GENOCITETA SERVSKIH KRVOLOKA SERVSKI TERRORISTI CETTNICI TERORISU DRZAVU I GRADJANE BIH-E...!!!
Reci mi, kako je biti glup?
Zasad su Dayton(Washinton) jedino prekršili \"platformaši\". Dodik je tek napotezu.
MA sta se vise raspravljate...hoce/nece referendum...a cijena goriva 2.35 KM/litru za bezolovni...ma ovo nam serviraju vise gluposti politicke a cijene rastu a plate se smanjuju...Misli li neko kako cemo i od cega zivjeti BA ??? Vjerujem da je i u RS i FBIH isto ... E moj narode povodljivi i glupi...
Bavite se politikom, a nemate za kifle. koga bolan interesuje politika. gledaj da ti je udobno u svojoj kuci i u gradu kojem zivish, Z:A:JEBI OSTALO!!!
Dobor vece eto vidim da nedostajem nekima. G.Inzko valjda vam je jasno da ovo nije konfrontacija samo sa Srbima nismo ni mi vise lu.di da sami protiv svih dok kuk.avice ko hijene vas 30-40 na jednog a svi satro hrabri. Ovo je i konfrontacija sa danas jakom i bogatom Rusijom koja je morala zbog krize 90-ih da sa ponizenjem prihvati desavanja ali sad su druga vremena doslo nase vreme doslo vreme da so pobedi i un.isti zl.o ko uvek u istoriji I TAKO CE I BITI!!!
PRVO TI RECI STA SI RADIO U FEDERACIJI SA SVOJIM MUSLIMAJMUNIMA
SERVI OPANCARI SIRE ZLOBNU RETORIKU AL GA MOGU PODUDLATi SVIM BOSNJAMA A I INZKU...!!! :)))
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH ma pusti bu.dalu,radi se o jednom liku iz Bijeljine
Boli njega ona stvar sto ce oni da uvedu sankcije... On je svoga sina sa par desetina miliona evra vec poslao u Rim, kupio mu stancinu... Kada nas EU pritisne, njega ce skinuti sa pozicije, sto ce on jedva docekati i ode sjekac da trosi nase milione tj stotine miliona evra koje je pokrao. Treba to vjesati na trgu i neka visi, pa svaki sledeci koji dodje na vlast neka zna sta ga ceka ako samo marku ukrade... P.S.komentari ljudi iz Banjaluke
Ako mozes to isto da otpjevas al uz gusle jarane ?
A ko će ako neće on,bil ti ra.tovo nedoBog,takvo je stanje,on je glavni i izvršni za Dejton,tako je po sporazumu i tako će sve biti dok država ne bude sposobna da se sama brani,ustvari ona je već sposobna samo se ovim potezom smiruju tenzije.
Dudlam navelko, primam ga u pakash !
500 godina tarabljenja.com