Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Valentin je inače sljedbenik Mahatme Gandija (sa 24 tisuće evrića u padže mesečno + toli obrok)!
Njijh treba protjerati. Kakva je ovo crna država kada ti se strani pitaju za sve.
@NinoBelovSRB Isti ovi sa strane su i skrojili ovu luđačku košulju zvanu Dejton Republici Bosni i Hercegovini. Treba njih istrejati i ukinuti amandman na Ustav RBiH, a to je PC entitet.
PRIKAŽI ODGOVORE (28)
Tvoja plata je potpuno neprihvatljiva.
http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/15929/Inzko-ima-placu-kao-Barack-Obama.html
Poštovani klixovci, Može biti da je došlo vrijeme da se obistini kletva sa Kosovog polja koja je namjenjena za sve Srbe od strane velikog Srbina. LP.
Inzko je primio platu sta ga gabri
Nemojte covjeka zajebavat, ima jos malo do penzije, njemu ovo sve ne treba u zivotu...vec je izrazio "duboku zabrinutost", sad da je "neprihvatljivo"...sta jos zelite od covjeka? ...
Zar je ovaj covjek ziv?
oj safete sajo sarajlijo...šeher banja luko
Inace Poturice EVO KO VAM DAJE PUNU PODRSKU Obama LEGALIZOVAO SATANIZAM http://mikenormaneconomics.blogspot.ca/2016/08/john-pilger-bogus-humanitarian-war-on.html
Hajde malo prilezi, previse radis ovih dana. Nemoj se zaraditi mozda budes morao smijeniti oar politicara pa se previse umoris.
Njemu je ovo samo stepenica u karijeri,briga njega za nas.A mi naivno mislimo da ce OHR raditi poslove,za koje nasi parlamentarci primaju ogromne place!Nema ti toga na zapadu,vec "u se I svoje kljuse"!Ne mozemo se stalno zaliti I sjediti,dok ostali rade na svojin ciljevima!Probudite se vec jednon!!
Inzko, nepoželjan si k'o Mulaomerović u BH košarci! Odlazi skote
Sad se svi uhvatili izjave politickog marginalca samo radi balansa.
Inzko, svaka ti je na mjestu. I za jedno, a i za drugo. Duduk riche ko pobjesnjeli magarac.
Inzko tvoja dugotrajna sutnja i nesasjecanje korova u korijenu je dovelo do ovoga pa te sad politicki huligani ala Laktasenko nehebu ni 1%
Srpska agresija na Državu Bosnu i Hercegovinu ne prestaje i srpske horde opet su povampirene u želji za novim pokoljem muslimana.
@bosman345 e to voli da vidim...dominiraj bosmane care
Inzko sipu ga od zepca , viteza busovace pa preko doboja sve do Banjaluke 😂😂😂😂😂😂😂
"Pitanja kao što je referendum o 9. januaru samo onemogućavaju ovoj zemlji da krene naprijed i usporavaju njenu dalju integraciju u evroatlantsku porodicu." "...u evroatlantsku porodicu." pa tako reci...u NATO Yebe se tebi savrseno za sudove po Kozojebistanu