Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Nosferatu >No zato su porusene sve gradske dzamije A kome pricas o tome ? Vlahu ? Shvatas li ti kolika je mrznja kod njih, a mrznja zasljepljuje, oni nikad nisu ni vidjeli nista osim njihovih. Ali tesko je i tebi i takvim kao sto si ti objasniti, sta su srbi (vlasi). I da se ponivi genocid jos nekoliko puta , ljudi bi pokusavali s njima razgovarat i objasnjavat im da je to sto su uradili zlo. Ali nema veze, zavaravaj se, nista te ne ce kostat.
a kome ih obnavljate kad im se polako sjeme zatire u foci pobili su bosnjake i hrvate i mislii bice im dobro a sad im se djeca sa dvije glave radjaju po foci
Gorane, ne kaki. U Foci imaju dvije osnovne skole: Veselin Maslesa i Ivan Goran Kovacic (ili kako se sad u duhu tolerancije zove Sveti Sava) i ni jedna nije ostecena tokom NATO bombardovanja. No zato su porusene sve gradske dzamije: Musluk,Aladza,Careva,u Tabacima, na Gornjem Polju...a njih sigurno nisu srusili Amerikanci.
inzinjerija il inzinjeri he he
VI ste je i porusili i na vama je i da je obnovite i dovedete u normalno stanje i da se -jednom i zauvjek opametite da ;SKOLE,ZDRAVSTVENE USTANOVE i vjerske objekte prestanete unistavati u bilo kakvim glupim ljdskim sukobima i nesporazuma,jer to je nesto iznad svega,sto se treba i mora cijeniti i postovati !!! Pozdrav iz \"REPUBLIKE SRPSKE\"