Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postoji veliki broj invalida kojima je Brankovic oduzeo sva prava 2008,tako da je veliki broj pravih invalida ostao bez ikakvih naknada,a mnogi lazni imaju po 2 primanja,i ovdje SDA vedri i oblaci.
Vrijeme je da se stane u kraj onima koji koriste tuđa prava bez osnova. Penzije i invalidnine bi onda bile vece prema onima koji zaista i zasluzuju ta prava.
Svakako što prije treba stati u kraj onima koji izdaju lažne nalaze o invaliditetu i primaju invalidske penzije a nemaju ni procenat invaliditeta, tim kriminalcima, tim doktorima i komisiji treba stati u kraj!
Jadni ljudi! Nadamo se da će vlada imati razumijevanja, ako niko premijer Nikšić će imati sigurno.