Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kako će ih nać, kad ih nema...................zna se ko je u RBiH '92-'95 trpao u jame, i zna se ko će u idućem sukobu bit ako Bog da trpan u jame - nakaradni, izdrkani i prljavi svetosavci
Ne u Buća Potoku, mehanizacija treba da se odveze u Tomašicu!!! http://www.youtube.com/watch?v=iqdA-YVdso0
Normalno da nece nista iskopati, moze samo iskopati srbe jer je Buca Potok oduvijek bilo srpsko naselje, mislim prije rata, poslije rata su neki protjerani, neki otisli u inostranstvo,a neki mrtvi. Al naravno nece se o tome pisati, pisace se o stradanju bosnjaka.
Los podatak? Nije los prijatelju, podatak je dobijen od ljudi koji su zivjeli tamo pola zivota, tako da pstttt.
Slagao me djed koji i dalje tamo zivi? Al ne bi dalje da raspravljam o ovome jer prica ide u nedogled. Vi cete tvrditi svoje, ja svoje i nema od toga nista. Vjerovatno mi pola vas jebe majku sto sam i ja srbin jer sam samim tim cetnik,agresor,ubica,silovatelj i sta znam dalje..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo je samo još jedan primjer kako se pokušavaju izjednačiti agresor i branilac, odnosno primjer kako međunarodna zajednica preko državnih institucija pokušava "zadovoljiti" sve nekada zaraćene strane, tako što će reći: Pa eto vidite nije bilo samo gnusnih zločina i genocida na jednoj strani, bilo je masovnih grobnica na svim stranama. A na ovoj ***niji mogu naći samo ono što se odlaže na ***niju, a to je smeće, i ovo je samo bacanje državnog (odnosno našeg) novca od strane Tužilaštva, a da bi se zadovoljili prohtjevi genocidaša iz Šumske.