Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kasno ste se sjetili ali ipak bolje ikad nego nikad
mamu li vam *** pravoslavnu drkam svaki dan u crkvi....
ali stvarno nikad nismo bili na vecem dnu,ja neznam sta jos treba da se desi,ovo je nevjerovatno,tolika nemoc i indolentnost nas samih valjda sto smo sami navikli vise na ovaj jad i bijedu,moramo nesto promijenit,ali krenem od sebe STA
a sta ste vi pravoslavci? e mamu li vam jb u guram vam krst u supak
ja i ona? mamu li ti *** vlasku....
Ako su nam ovo intelektualci onda smo mi davno propali... Pa sta je intelektualac dragi moji? Nebih rekao da ovi intelektualci pricaju strane jezike, niti da razumiju eru informaticke revolucije itd... A ove danasnje politicare je narod birao dragi moji i samo ih narod moze smijeniti... Zato govorite narodu, edukujte narod, a nemojte davati suplje izjave.
Ajme majko Adil Kulenovic, predsjednik kruga 99!! S tv-a 99 u krug 99!
Naše narode od potpune propasti, može samo spasiti crvena revolucija, nauka, obrazovanje i znanje !!!
To na šta ti ciljaš nikad se neće desiti. Jugoslavija je mrtva a s njom su očigledno odumrle i moždane vijuge dijela stanovništva. Budućnost sigurno neće biti ista kao prošlost.
@MVeis Nisu u nas moždane vijuge odumrle, budi u to siguran !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
U kojim strankama su ovi "nezavisni" intelektualci?
Dje ste "intelektualci" !?
Povodom izjave intelektualaca , sluzba za informisanje SDP-SBB izdala je sljedece saopcenje::""Slusajte vi intelektualci i ostale patriote BiH,.. mi iz SDP i SBB smo ovdje upravo zbog Toga da destruktujemo drzavu, .... odnosno da je ukinemo..... cim ste se i vi oglasili i uvidjeli da mi antibosanci ubrzanoo radimo na destrukciji drzave BiH, to je znak da mi antibosanci iz SDP i SBB radimo dobar posao..... i zato vas upozoravamo da javno ne pozivate na odbranu drzave BiH jer mi vas mozemo optuziti i montirati proces protiv vas kao sto smo montirali proces protiv Budimira,... i jos jednom upozoravamo i vas i sve patrite BiH da se ne suprostavljaju provedjenju politike SDP-SBB vec da mirno i dostojanstveno gledaju raspad i nestanak drzave BiH""" Navedeno je izmedju ostalog iz SDP-SBB. sluzbe za informisanje ,
Amir Zukić je nakon sesije Kruga 99 potegnuo pitanje vitalnog nacionalnog interesa.
glas 3.5 miliona ljudi je daleko jaci od glasa sake intelektualaca
ma sve su ovo kratkodometni intelektualci koji godinama presipaju iz šupljeg u prazno...
sta ba odlazite??? u zatvor ! svasta svaki od politicara je nesto skrivio, zloupotreba polozaja, ovaj zatvor novi sto prave, taman sve strpati da odgule 20 godina ovi vodeci a ovi sitni novcane kazne i po 5 godina MJERA !
Društvo mlohavih jaja do koljena.
SLažem se s naslovom i dobar je poziv za zaustavljanje destrukcije države, no nažalost neiskreni su oni koji samo 'probosanski' razmišljaju. To u principu znači probošnjački. Pa jbm mu miša mi Bošnjaci moramo najprije uvažiti Srbe i Hrvate i biti najodgovorniji za državu i tek onda očekivati da je zajedno gradimo. Do tada sitnim prevarama i podvalama nećemo ništa napraviti. Strategija i vizija a ne sitnošićarski, profiterski, prevarantski politički šićari!