Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba raspisat referendum na kojem će porezni obveznici odlučiti da li hoće ili neće finansirati izgradnju i održavanje skloništa za pse lutalice.Dakle, samo oni koji rade i uplaćuju u budžet Kantona mogu odlučiti da li će plaćati desetine skloništa sa hiljadama beskorisnih džukela. Nisu u pravu oni koji kažu da načelnici nisu htjeli. Nas najmanje 90% koji radimo i plaćamo rad državnih službi ne želimo bacati pare za doživotnu njegu pasa lutalica!
Sto bi se u narodu reklo ne ser..sto to ne kazes sto imamo na grbaci toliko parazitnih vlada kojima svi placamo njihov lagani zivot zadnjih 20 godina...sto zbog toga ne raspises referendum pametnjakovicu...Pitanje za tebe ko place ovo malo pasa u azilima ko ih hrani ...jeL ti...jel drzava...sta si se prepao... odgovor je ni jedni ni drugi nego narod skupi izmedju sebe i kupi hranu ...a pare namjenjene za to idu nekome u djep...JESI UPOZNAT SA POJMOM KORUPCIJA,,,gdje ti zivis u nekoj rupi u zemlji pa kad proviris glavu toliku glupost lupis da je za nevjerovati.Hocu da mi se odbija od plate za to hocu i da mi se odbija od plate za bolesnu djecu da ko jade ne skupljamo po ulicama,hocu da mi se odbija za poplavu hocu jer vast nije sposobna da to rijesi..NECU DA MI SE ODBIJA ZA NJIHOVE GUZICE..P.S znas li zatucanko ko placa predizbornu kampanju TI, ja i svaki zaposleni...e za to se budni jer bolje je nahraniti ove pse nego gleati kockaste glave na banderama..jedino ako i tvoja nije kockast
Opet lupas da se podnjeti ne moze...te pare koje ti spominjes izvajaju se iz budjeta svake godine bez iznimke...i svake godine se ne poduzima apsolutno nista da s problem rijesi...e sada pametnjakovicu ide pitanje gdje tolike silne pare zavrse...znas li da isto tako zakon propisuje da svaka opstina je duzna izgraditi azil i da za to svaka opstina izdvoji pare a azila ni sa glave...GDJE SU ONDA TE PARE.A ovo oko izdrzavanja roditelja grohotom se smijem ja svoj pare zaradim radom a ne kao neki piskaranjem na klixu pa se pitam odakle ti vrijeme da komentarises apsolutno sve...hajd sto komentarises nego svima das do znanja koliko si ogranicen da sam samostalno formiras misao.MI KOJI RADIMO imamo pravo da zahtjevamo gdje ce te pare da zavrsiti i necu da zavrse u djepovima kvazi privatnika kakav si ti imam pravo da se pitam sto je njima plata 4000 a ostalim smrtnicima 400...Ti svoje komplekse nize vrijednosti ljeci negdje drugo..jer terapija na klixu ti nema rezultata
Stalno se nesto ceka,a ove brojeve ponavljau danima kao papagaji.Sta ce nam kad ne radite nista po tom pitanju
zbog predizborne kampanje, rijesicemo to .
Samo eutanazija, baz pasa lutalica na ulicama Sarajeva znači da nema ujeda i napada na građane i djecu koja idu u školu, nema dodatnih medicinskih troškova, nema bolešćina i nema fekalija po ulicama i parkovima. Ko hoće da udomi psa lutalicu neka to uradi, u protivnom, samo EUTANAZIJA!
Šefica Veterinarske inspekcije u Kantonu Sarajevo bezočno laže kada tvrdi da su psi na ulicama posljedica napuštanja od strane vlasnika. Pa gdje to ona vidi rasne pse na ulici? Psi lutalice su se jako brzo namnožili prestankom rada kafilerije 2009. godine. Tu je nastao problem jer su lažni zaštitnici životinja u Zakonu lukavo propustili da kažu do kada se pas drži u skloništu. Perfidno i lukavo obavezali su državu, tj. sve nas da finasiramo njihov kriminalni, prljavi biznis sa džukelama. Nema veze što svaki dan samo u Hitnoj pomoći registruju 10-tak brutalnih napada na građane!!!
Opet tvoja glupost...stani covjece vise ne brukaj se...eno u sred centra grada Sarajevi vucijak hoda,na carsiji tornjak,ja pokupila pekinezera neki dan sa ulice svijeze izbacen nakon 10 godina ,bokser bio kod sebilja,haski svako malo se nadje na ulici sigurno ih vanzemaljci donjeli...nekim cudom su se tu teleportirali...pa jadan ne bio procitaj nesto vise od klixa pa mozda budes sta i znao u zivotu...stidim se tvoga srama...kad neko zatucan pocne pamet prosipati e drzavo daleko ces sa ovakvim narodom.
Neka izvoli Dogs Trust finansirati skloništa i servise. Ta mafijaška organizacija diriguje državi šta će raditi, obučava hvatače i finansira beskorisne sterilizacije. Drugim riječima, sve radi da se problem nikada ne riješi, kako bi sljedećih dvadeset godina živjela od problema džukela. I sve se ovo dešava samo na teritoriji gdje su Bošnjaci većinski narod. Tko ne vidi, slijep je kod očiju.
...naša boljka da se u većinu projekata ulazi "grlom u jagode"...tipični izgovori, "ne komplikujmo", "riješavaćemo u hodu", "biće dobro akobogda"...
Inskektorica? jel' vi mene to zezate? pogledate li prije nego što objavite bilo šta? ne bi bilo loše da to uradite.
pa od silni miliona mogli bi umjesto kastracije raditi cipovanje ili i jedno i drugo ako ih volite samo sklanjajte vise ovo sa ulica grad Sarajevo je ruglo najveće u Europi zbog pasa...
Istina_samo istina, tvoji komentari bi se se mogli označiti kao laž i samo laž. Kao prvo tebe izdržavaju roditelji i nemoj zavlačiti ruku u moj džep radi finansiranja beskorisnih, opasnih štetočina kakvi su psi lutalice. Drugo, treba da više pažnje posvetiš pravopisu jer praviš užasne gramatičke pogreške. Treće, savjetujem ti da se učlaniš u neko ekološko udruženje i daš svoj doprinos zaštiti stvarno ugroženih životinjskih i biljnih vrsta, a ne pasa lutalica. Prema slobodnim procjenama za zbrinjavanje pasa lutalica prema postojećem Zakonu o zaštiti i dobrobiti životinja treba godišnje u Kantonu Sarajevo izdvojiti 30.000.000 KM !!!!!
Inskektorica :) headline
Bas. Da je zavuceno negdje u tekstu,pa haj',al' ovako... :D
evo ispravili su :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)