Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
akcija kodnog naziva ''Kiflja'' ...
Sljanac.
Sve je kriv Kukesi!
nes 424 ! Nabijem ja tebe i citavu ti familiju. Glup si ko ta tvoja kita. Ne govorim ti o porezu majmune glupi. Govorimo o vrijedjanju po nacijonalnoj osnovi. Sto se mene tice nek sve hapse ko ne postuje zakon. Volio bi da neka ulica u Pristini nosi ime nekog borca bosanca, ali bojim se da nema takvog. Selam
Za sve je kriv Sefket Haljimi koji je dovodio jeftinu radnu snagu iz svedske
Ruku na srce, ako nam protjeraju ove divne ljude sto ih "shiptarima" zovu, ko ce nam hljeb praviti... realno, samo oni pristaju da rade u pekarama u tako nepovoljnim uslovima, rade skoro 24 sata da bi mogli opstati... ko bi od nas bosnjaka na takve uslove rada pristao, ne bi niko, samo znamo laprdati ovdje i prosipati pricu... Ovo se je samo Klas naklatio na privatne poduzetnike kako ne bi imao konkurenciju pa da nam cijene hljeba rikta kako mu je volja... Ne unistavaju nama drzavu 10-orica shiptara koji rade na crno vec Selimovici, Lijanovici... koji pola Bosne opeljusise i slicni njima...
Vi sto iscerujete SIFTARE iz Srbske Republike Be i Ha ste nas uzor i dika, a nebrigajte za otojeg Antu Gotovnu nit onog aljbanca Rasfusa Gardinaja, mi cemo iz Srbske Bosne iscerat sve balije, siftare, katolke i turcine, jer mi vodje u Banjoluki vesc jimamo nasu specjalnu jedincu za borbu za hinterese kralja milorada dodika, jedinca "Cetnicka Krmad" jimamo tujdek snajperski tandzara, kubura, nozova, toljaga i oklopniju konjski kola ka i traktorski transportera za munjivito dorenjivanje cetnicki jedinica.
I jimamo plan daj te lude kindapujemo i dorenemo vodje u nezavisnutu republiku srbsku dji ce odzgovarat za sledece stvari: Podz broj jedan, zato stoj nisu srbini, Pod broj dva zato sto vascjela zemlja laze a srbini zbore istinu, pod broj tri jer su ubli osamdes miljona srbina i sikli srbinima glave i koristili jih za kante za smetlje, pod broj tri jer nisu srbi i zato lazu. Mi smot srbini maljecak al veoma opak narodz, eh sadz odoh vodje u banjoluku u dol zanatski centar sjenem u kavanu kodz Boske i narucim seb litar rakje brlje, zdjelu przene krmetne i metnem sajkacu na glavu i dizem tri prsta i pivam ojkace.
Bravo Bosanci i Hercegovci! A to sto se 183 Albanaca ili "siptara" kako vi kazete, borilio za ovaj grad nije bitno. To sto je Bajram Zenuni bio jedan od prvih boraca koji je poginuo braneci ovaj grad, ni to nije bitno. To sto je Dini, cija porodica i danas drzi radnju na carsiji, bio jedan od istaknutih specijalaca kod Vikica, ni to nije bitno. A da vam ne kazem koliko ih je ginulo za ovaj grad. E sad ste malo odlucili da ****te "siptare"! Zaboravili ste ko ste? Hvala vam sto nas toliko postujete.
Pekar nabijem te na kitu eto ti sad i tebe i siptere ja sam se borio ovdj i ranjavan sto ja ne pravim klifle dove si siptara sa kosova ili iz makedonije i sad sto je se vas saka borila kao mozete dovesti koga hocete! hm sipak ti treba vas zatvoriti cim ne placate porez dozivotno respekt ko je se borio nek radi ali nek i placa porez!
Ne seri Tita ti, odužili smo mu se tako što je čovjek dobio svoju ulicu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A onoliki besposleni chetalji koracaju po Banja Luci sa kokardama na crnim kapama, koji mi na grobare lice i jos provociraju Bosnjake koji rade i placaju porez a drzava ni da mrdne. E to je ono sto mene nekad vadi iz teksta. Oni posteni dosli i rade, a oni prljavi ko gamad i smrdljivi dosli iz Srbije i potkopavaju rasizam i nacionalizam i prijetnje . Jedni protjerani, a posteni, a drugi nagradjeni aplauzom imaju pravo da dodju i odu kad god im se noz pozeli krvi. Zao mi postenih radnika koji, jeste da su prekrsili zakon, ali ni u kojem opasnom obliku osim sto su "" osiromasili "" budzet pa ce kasniti kupovina novog Audija ili BMW-a nekom od politickih neznalica, ali ipak politicara, koji su do juce bili limari, knjigovodje, itd
Odvedose mi Sahbaza, ko ce mi praviti toplje paljacinke..
Jebiga sve drze Siptari kao da smo mi invalidi tome treba stati u kraj
Aaa silnog protjerivanja.Pekar iz pekare Ravena protjeran iz BiH i dobio zabranu ulaska u BiH 24 sata .100 % provjerena informacija. Ne bi drugacije ni otisao na Kosovo da vidi porodicu.Bez zabrane ulaska min 5 god nista.
naj postenisu pekari,oni zaradjuju novac posteno rade po 18 dnevno,a policija glumi . ko ce od nasih raditi kao oni sto rade naravno niko.pustite ljude nek rade.poliCIJA IMA PAMETNIJA POSLA,VIDITE U SARAJEVO KAKO SE PUCA KA DIVLJI ZAPAD
Ovo da su vrijedni i pošteni je tačno, jer niti jedan naš čovjek ne želi raditi u takvim uslovima. A ovo za policiju što kažeš nema veze s vezom jer su ovo inspektori za strance Ministarstva sigurnosti BiH. MUP je tu samo zbog podrške i oni nemaju nikakvu nadležnost za protjerivanje stranaca.
Pa rade pekari ali oni ne placaju drzavi porez i onda i jest zbog toga takva situacija u drzavi , dobro djelimicno zbog toga a dosta tu kradu i politicari
Ma ja, fataj pekare, *** ove sto pucaju po ulicama!
Ovdje samo idu akcije na podrucju federacije,i to love nevoljnike koji 24 sata na temperaturi 100 stepeni provode,i sad vjerujem kad su ih ***rtovali bicemo Švicarska,aha bicemo ,u ku.cu.Pravi lopovi hodaju kao najveca gospoda po Bosni a vi hvatajte pekare,stvarno su pekari najveci problem za BiH....
Evo ja se prijavljujem da me ***rtuju iz zemlje (po mogućnosti Švicu). Radim kao inžinjer godinama u firmi u kojoj su svi radnici prijavljeni na pola radnog vremena, potpisuju se pristanci za primanje toplih obroka i mjesečnih kupona (a te pare niko nije vidio godinama), dok vlasnici firme vode inspektore na ručak i sve se fino zaboravi. NIko ne smije ni da pisne, jer ga ne čeka ni knjižica (od nje nema hajra svakako). Masa radnika (posebno radnica) na Skenderiji (butici, male trgovine) su neprijavljeni, imamo stotine hiljada nepirjavljenih radnika po cjeloj BiH i tako je LICEMJERNO da se lažemo da ćemo protjerivanjem 12 ljudi RJEŠITI NAŠE PROBLEME ! PA ja ne znam narod koji toliko voli da traži opravdanje sa svoje probleme u drugim razlozima, kako što je ovaj naš u BiH ! Poskupi voda u Sarajevu - Dodik kriv; ne radi GRAS - kriva 2 HDZ-a, hiljade nezaposlenih - krivo je 12 ilegalnih imigranata - poskupljenje struje grijanja i plina je već najavljeno - DOKLE VIŠE !!!!!!!!!
Eto koliko je ova drzava poludila, ljude koji posteno rade, jos jedan posao koji vecina domacih ne zele da rade, te hapse i iztjeruju. A ono govno i smrada od Keljemndija se kutarisali a njega traze da nam vrate, da nece on slucajno nam peci kifle? Sad ce ovi politicari sigurno da izmjene ove sto rade sa bijelim brasnom za onog sa bijelim praskom, jer kako ce nam elita da radi ako nedobiju svoju dnevnu dozu kokaina i amfetamina a mi rajo gledjamo odakle ce nama kifla da padne.
Uff, evo odmah se 3 Keljemendijih dilera oglasilo hahahahahaha, ajde sad pecite kifle *** li vam materina i ne serite na inetrnetu, ako vas ja opzim ispred moje kuce da dilate jos jednom prvo cu pucat pa onda pitat ostapleri jedni, vidjate ce te vi svog boge PRIJE nego kasnije.