Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nista dok ne objavite javno ko je i za šta odgovoran. manite se više "poslano tužilaštvu" pa će tamo sa hejbet sličnih prašinu da kupi i čeka smak svijeta
jiniks potpisujem. treba napraviti peticiju da se objavi ko je za sta kriv imenom i prezimenom naravno i iznosom ukradenog
Koja je svrha ove inspekcije ? Svakako ni u ludilu nikad niko nece odgovarati ni za 1 KM ukradenog/pronevjerenog novca. Pojeo vuk magarca kao i milion puta do sada...
Nelogičnosti u fakturama. Ima toga koliko god hoćeš. Al poštena Sebija uzela za savjetnika šefa financija upravo damu koja je potpisivala te nelogične fakture u pravcu bliskog istoka.
Sebiji ima ko da objasni. Al dobro je da Fahro nije uhapšen i radi toga. Ubista, uticaji na svjedoka i naduvane fakture :))
@kuga Prema nezvaničnim informacijama, štete učinjene nesavjesnim poslovanjem su skoro milionske, a poređenjem dokumenata UKCS-a i dobavljača uočene su brojne nepravilnosti u poslovanju.
Sve ce svaliti na racunovodju...
ma kakve vi gluposti objavljujete sta je ba ovo . to isto da napisete pjesak presao na crveno kad nije nikog bilo . dajte sta zanimljivije i radosnije a ne samo na ove bjednicke teme da dobijate poene . sta vam je novinari imal ovde ista zanimljivo ?????????
Posjetite nas i ucestvujte: http://cudnisvijet.blogspot.ba/
Klix, ne pravite gužvu bez tačnih imena prezimena i njihovih ( ne) djela! Jedno je sigurno nemože ih spasiti ni Sebi -ja zajedno sa mužem. Čekamo!
...a to je, kao, neko smio kontrolirati ukc dok je "najmlađi musliman" gavrani zavaljivao u dugove i talove do balčaka...
Otidjite i u Zenicu, ibreticete se..
U doba Gavrankapetanovica kad je kako kazu napravljen najveci manjak blagajnica koja je to napravila i otjerana je sadasnja ministrica zdravlja KS- Zilha Ademaj.Zasto se to krije ?
lopovi guraju se u prvi saf da se operu što uzimaju narodu i pokradeno.
Kako je sebka glavna na ukc-u sad ce i porezna preci pod ukc xD
Sad ce Sebija spasiteljica zavrsiti to sve...
Sebilja stari svercer!!
dok oni prebacuju lopticu jedni na druge :) mi ga sisamo....... hrkljuš
A ima li inspekcija za rad Tužilaštva? To su tek mustre. Znam jednog tužioca, malo, malo pa nova kuća na moru.
Sad ¨kad krene "paljba" protiv Sebije, a ovo za 2015. godinu izvjestaj!