Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zapošljavamo penzionere ne starije od 40 godina starosti. Nema ugovora nema papira, nema rješenja. Plaća se isplaćuje sedmično. Radi se dok ja ne kažem drugačije. Potrebno znanje tehnike ,,ništa vidio ništa čuo\'\'.
Penzioneri osigurajte se kod nas.Životno osiguranje bez vađenja nalaza za penzionere do 42 godine starosti.
Dajemo kredite penzionerima na 20 godina pod uslovom da nisu stariji od 40 godina.Kamata samo 6,99 %.
Smiješno da nemože biti smješnije.Djeco vadite pasoše i tražite selameta negdje drugo.Ovdje možete učiti i raditi samo za nekog drugog a ne za sebe.
Od \"drzave za covjeka\" dodjosmo do \"drzave za neradnika\" i \"drzave za budzetskog korisnika\" Ali, nece se moci krava vjecno musti, nece vjecno biti mlijeka otimanjem od ljudi krvavo zarade svoje plate, a onda cete se SDP-SDA paraziti za glavu hvatati kad u drzavi ostanu samo penzioneri i budzetski korisnici.
ne poznajm nikoga, a da hoce radti
neko radi do 35-te neko do 65
Samo idiotske zemlje ce da salju ljude u penziju koji nisu ostvarili to pravo redovitim uplacivanjem. Znaci zakon je kreiran da politicari i ostala bagra ide u penziju bez da je uplacivala doprinose u PIO/MIO i k tome jos uzima neke povlastene penzije. Bezobrazluk