Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e hvala bogu vise...da neko uradi nesto i na sportskom unapredjivanju djece...nadam se samo da nam još neće i to izbiti iz djepova, ali ideja je sjajna...valja jos i ove novonaseljene papcice nauciti da plivaju, ali i to je zauhar..
Hmmm... naslov bi trebao glasiti: JP.Bazeni Otoka- Kako ISPLIVATI iz krize.
Ja nemam ni vode za piće jer mi je Vodovod zatvorio pipu a kamoli da se kupam u bazenu.
Pa treba neko platiti održavanje ovako promašene investicije a i lični dohodci se moraju nekako namaknuti pa makar i iz buđeta ministarstva za obrazovanje.Isto će se desiti i sa ZOI 84 .Vjerovatno će direktor Ajnađić predložiti zakon o obrazovanju djece na Bjelašnici i Igmanu jer treba neko platiti vještaćki snijeg što su koristili vlasnici pansiona a među njima ima i ministara obrazovanja.Jedino obićni narod nema ni prevoza do olimpijskih planina .