Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva glupost ZETRA treba da ostane
Niste normalni! Respekt Samaranch-u, ali izrazavati postenje mjenjanjem imena ulica, dvorana i sl. nije pravi nacin.
... sta bi na sve ovo rekao Osama?
joj ovog ajnadzica al ga more tintisra.
ko su molim te olimpijski poslanici. nikad cuo za tako nesto.
milo,potpisujem
Cuj da se da kjafirsko ime u islamskom gradu. Zetru treba preimenovati u nesto lijepo......recimo, dvorana Kralj Abdulah
NAJBOLJE JE DA SE ZOVE: BRANKO MIKULIC!!! AKO NE MOZE ONDA KAO ONO BORO I RAMIZ: BRANKO I JUAN ANTONIO!!!
ja sam za
Zar nije ljepse da se Zetra zove Olimpijska dvorana Edin Dzeko
Ja gluposti
A fazona... Večeras koncert u Huanovoj dvorani. Ako Sarajevo ikad dobije arenu tipa Zagrebačke ili Beogradske neka ju nazovu po Juan Antoniju.
dajte ljudi, pa prestanite samo mijenjati imena vec postojecih objekata. novi kad se napravi, onda mu dajte ime samarana. stvarno je bezveze taj obicaj da se sve zivo preimenuje cim neko zasluzan umre. nigdje nema kontinuiteta tako. jednom kad se da ime necemu - onda treba i da ostane, pa makar i pogresno ime. nemoze se svake 2-3 godine mijenjati ime.