Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je šumnjaci, gubite se, ušla voda u uši. UŠLAA VODAA UU UŠŠIII
Ti si mornar jedan obicni idiot koji ne razumije nista pod milim bogom. Je li to ti prijetis ratom dabogda ti u vlastitoj kuci buknuo kretencino jedna fasisticka.
srbi ako misle da ce sve ovako ostati i da ce moci oduzeti pola Bosne sto su mucki uspjeli okupirati dok smo mi bili golih ruku -- onda se grdno - bas grdno varaju.... uzmi ono koliko ti pripada i budi sretan s time, u protivnom bi mogli sve da izgube,, primjer..rsk-oluja-krajina (rahmetli) a siguran sam da vecina Bosnjaka ima zelju za odmazdom....jer ovako vise nemoze. Mi nemamo ste vise da izgubimo i BiH nam je jednia zemlja, dom, otadzbina, nazovi kako to hoces, za nju smo spremni NA SVE.. oni to ne shvataju i moglo bi ih skupo kostati.
@Politika evo bas mi tvoja mama oprala suppak pa ga posusila njenim srpskim jezikom :)
do kad ce ta priglupa stranka da mlati praznu slamu?
Predlazem da OHR vrati stanje koje je predhodilo ratu u BiH, znaci da uspostavi Socijalisticku Federativnu Republiku Jugpslaviju!!!!! Kako bi vam to odgovaralo periguzani?
Moze treci enitet.. al ne od federacije..nego kad ukinemo rs.. podijelicmo na 4.. nije problem..
A sto da ne damo i ciganima entitet... haa ?
sve sto se silom odrzava neminovno ce se istopiti s vremenom. Nazalost, umjesto da u ovome sto jos uvijek zovemo BiH, gradimo kakve takve mostove, prosipa se jos veca mrznja a opstanak zemlje sve je manje izvjestan. Mozda ovaj prijedlog gore da se stvori jos jedan entitet(Hrvatski) i jeste jedino preostalo moguce rjesenje...kad tad do toga ce doci a ovi koji ovdje laju ko psi treba da znaju da ovo nije njihova prcija...
Stranka demokratske akcije (SDA) a da vratite sto ste vi pokrali HA
Vas dvojica biste da \"cistite\" je li? Od malih postali ste pravi veliki fasisti. Zbog takvih kao sto ste vas dvojica i slicni (ima ih ovdje na SaX tona) Bosna nema sansi da prezivi. A sto se vasi planova o ispijanju krvi i deranju koze tice svaka cicilizovana zemlja bi vas strpala u bajbukanu a niti jedan portal na svijetu ne bi vam dozvolio da prolovate takvu mrznju. Grozno i sramotno za sve nas u ovoj zemlji da takvi ljudi ovdje zive.
miran stoko !
Brco spremajte se i budite spremni. Mi cemo Bosnu ocistiti onako kako se krenula pred sam j3b3ni dejton. SVI DOBRO SVI MI ZNAMAO STA NAME JE DUHOVANA OBAVEZA I ZADACA!! Nasa oluja ce tek da stigne!! To i oni znaju smao se kurcenjem tjese... Kad pukne onda im deri zivima kozu i napi se krvi vrele za nevine dusshe. oko za oko zub za zub.
Ne može ! Evo vam ku rac ! Pola Bosne srpsko !
Ova SDA kamarila niti ima obraza niti istorijsko sjecanje niti razumije bice BiH. Pa vi ste ti koji ste ovu drzavu doveli do dna (skoro). Nema sansi da vam se vise ugadja. Na \"svojoj\" ste teritoriji iskoristili sve moguce i nemoguce kombinatorike da izbrisete sve ili gotovo sto nije vezano za istoriju jednog naroda (ulice, trgovi sela...). Jos se pozivate na ustavnu materiju dok u federaciji uzurpirate 99% vlasti i kapitala ne dozvoljavajuci \"drugimai trecima\" da glavu podignu.Sramotno. Nacinili ste nenadoknadivu u nepopravljivu stetu ovoj zemlji.