Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nidje veze, postavili su naslov kao da je lik rekao da ne trebaju biti prioritet drzave, a koliko ja vidim iz clanka, pise da se time ne bave dovoljno sto se tice ostalih komentara, haj ljudi ne s e r i t e , lika ne znam, al je fakat puno uradio i ne vidim poentu ovakvog ko nesto ruganja osim mozda lijecenja kompleksa, sto marchelo kaze, kad nemaju talenta da grade imaju jezik da ruse... u svakom slucaju, bas s obzirom na godine, svaka cast
Treba istražiti novi transfer: Jan u Fahrinoj SBB osniva omladinsko krilo. Do izbora će intezivirati kritike na račun vladajućih partija, a poslije i zvanično doći kod Fahre. Fahro ipak plaća najbolje...
Ne samo da prosipaju supljake nego nasa drzava koliko znam jos nema usvojen zakon o elektronskom potpisu. Nemam nista protiv da studentske i nevladine organizacije natjeraju organe vlasti da donesu neophodne zakone, al je cinjenica da nam je kompletna infrastruktura i koncepcija totalni odron. Nevladine organizacije uzimaju samo lovu na suplju pricu takodje bez ikakvog koncepta i organizacije. O kvalitetu UTIC a necu ni govoriti.
There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don\'t
Jasta je nego ublahaš to kakav!!!!
Drzaavne institucije MORAJU NA LINUX pod hitno samo se uvaljuju bespotrebno sa Microsoftom. I poslje ce biti tesko preci . A kad se radnik buni , treba da osnovano dokaze da mu je microsoft bolja solucija na radnom mijestu . Molim vas savjetujte organe da prelaze na linux . Ustedicemo tonu novca a dobiti stabilni bezbjedni i pametni sistem.
zar je ovaj Jan Nesto Kulenovic jos uvijek \"mlad\"??? koji ublehas
Da, radi se o jednom drzniku, koji na najprepredeniji nacin izvlaci lovu stranim organizacijama, debatnim kucama itd itd. Covjek koji se uvalio u nezna ni on sam koliko fondacija za obrazovanje, za mlade..... Provjerite samo njegov imovinski karton i bice Vam jasno. Dosta je bilo suplje.
Moram priznati da mi je malo ko JZK. Samoproglašeni omladinski aktivista koji svoj rad od stranaca naplaćuje bolje nego direktor telekoma i prosipa demagogiju okolo. BTW tokom prošlogodišnjih protesta zbog ubistva D.Mrnjavca imao je toliko obraza da dok su letile kamienice i jaja po Sarajevu na FB postavi svoje slike sa odmora na Kubi. Toliko glede njegove brige za omladinu... Bljak!