Seizmološka služba demantira
0
'Informacije o narednom potresu su lažne'
Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mediji bas nista nisu objavili o vim zemljotresima.zadnja vijest u dnevniku.niko ziv nije otisao na lice mjesta da vidi sta se desilo.Da li se na tom Ozrenu nekome nedo bog srusila kuca?Da li su zivotinje prije zemljotresa zavijale ili se cudno ponasale, da li je neki strucnjak izasao pred kamere??Bilo gdje u svijetu, ako bi imali 2 zemljotresa u jedneom danu, mediji bi napravili emisije, objasnili pojave, razloge zemljotresa, smirili narod itd, itd.narodu trebaju objasnjenja, a bez objasnjenja narod srlja!
Provincijsko kopile..........
8.3 po richteru????????? http://www.kuna.net.kw/NewsAgenciesPublicSite/ArticleDetails.aspx?id=1987025&Language=en
Glupost je NEUNISTIVA.Kazu da BUDALA i kribih drva nikad ne moze nestati.Zemljotres moze biti samo na BILINOM POLJU veceras:).
zbilja....jadna nam drzava
HAHAHAHAHA!!! Da to nije onaj idiot sa OBN-a predvidio. E moji seljani Bosne i Hercegovine. Ko je povjerovao u ove gluposti taj sigurno nema 2 čiste u glavi. Jadna nam je država sa ovakvim narodom.
Ja mislim da su ovo sve AMERIKANCI zakuhali!! :D
tuzno je sto nasa nazovi inteligencija studenti nemaju pojma i skupljaju se na livadama ko ovce u japanu predvidjaju tako sto prate aktivnosti pa ako zareda 10-15 mikro zemljotresa 1-2 rihtera onda skontaju da je podrucje aktivno pa najave da bi moglo biti i vecih a ostalo je suplja prica.
Samo kod nas se nasjeda na svaku glupost koja padne na pamet senzacionalistima....
btw, ovdje u Mostaru svaki mjesec bude po par lakših zemljotresa, i niko nikad nije ni pomislio da predvidi kad će biti sljedeći... Vama se desi jednom u 5 godina i odma se utroljate :)
HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA JA GLAVNOG GRADA I G:O:V:A:N:A eto dokaza koliko obrazovanih građana imate :) Pa samo TOTALNO NEINFORMISAN čovjek može vjerovati u predviđanje zemljotresa :) Na BILO KOJOJ naučnoj emisiji o prirodnim katastrofama ste mogli pokupiti tu informaciju... Ali ne, bitnija je selma bajrami i koke, :D hahahha i pink i reality emisije, tu se stvarno svašta ima za naučiti... HAHAHAHHHAHAHHA SARAJLIJE NAJVEĆI SELJACI NA SVIJETU :D LOL
samo se vi zezajte. otvara se trajektna linija gazin han - supetar, eno pise u avazu.
jel kuva kafu tamo ? :)))))))))))))
ljudi u 9h se očekuje snažan zemljotres otac mi radi u seizmološkom zavodu
@glas razuma e da hoce bas... covjece kako neko moze biti tako glup pa nemozes na osnovu jednog ponavljanja napraviti pravilo(volio bih i ja da moze, zivot bi nam bio laksi;)), pa po tvojoj logici onda bi se zemljotresi trebali ponavljati do beskonacnosti, zasto bi stali na 3 ili 4 ponavljanju, kako mozes tako razmisljati. Ja ne kazem da je nemoguce da se zemljotres opet desi, pa naravno da je moguce ali ne moze niko reci da ce biti tacno u odredeno vrijeme, uvijek postoji sansa za zemljotres isto kao sto postoji sansa da se odjednom naoblaci i pocne da pada kisa. Moze se desiti sad ili sutra ili za 5 godina bez ikakvog pravila i zasto sad stvarati paniku i razmisljati o tome. Svojim \"razmisljanjem\"stvarate paniku sebi i svima onima koji su takvi da uzimaju sve zdravo za gotovo, ponasate se ko j3b3n3 ovce koje svako moze da vucara okolo i pravi budalom i sto je najgore nikad se necete promjeniti uvijek cete vjerovati u milane tarote i vidovite dzemile i ostale idiotarije.