Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pipo klocu sto nosite obiljezja a.c.a.b. jel to mame ti neznas sta znaci e ondas si paglu pravo
Zlatko ratni druze ovo si dobro rekao samo sto kaze maloprije jedan komentar treba prvo Mujezinovic,Crnkica i ostale komancerose pohapsiti.Ti si bio Zlaja uvijek Sarajevska raja i dobar komandir i kao osoba i covjek.....
Ma šta kaže ovaj Hrvat, sin Jovana i Ajše? Pot.urica gori od Turčina, stara narodna izreka. Gova.nce potu.ročko, on se nešto ima javljat!
sve u svemu...jadni ste manijaci...imate svoj klub, sto pisete o Sarajevu? ljubomorni ste u tome je fazon....
Ovo govorim generalno, ne vezuci za zloupotrijebljene nedavne demonstracije. Sa jedne strane, policija stiti insitucije, dakle policija ne stiti osobu Mustafu Mujezinovica ili ljude u Vladi vec instituciju premijera Federacije BiH i instituciju vlade Federacije BiH. Sa druge strane, kada narod koji je prevaren i ponizen dodje na demonstracije i cak upotrijebi nasilje prema onima koji si ih prevarili, policija moze da bira da li ce biti uz narod ili uz institucije koje varaju narod. Prema svom izboru, mogu ocekivati i odnos naroda prema njima.
Dajte vise decentralizujte BIH,i neka se svako yebe o svome trosku,to SA ce dotuci iovo malo sto je ostalo od drzave.
Per Idi nahrani nepokretnu kevu , sta se prosipas ko grlah iz vrece..
Miletiću, kad već govoriš da radite svoj posao, šta onda čekate, pa znate li da morate pohapsiti više od pola političara zbog zloupotrebe pozicije, zbog pljačke države, korupcije, mita i kojekakvog kriminala. Pa sam si rekao, citiram: \'\'Ne može se na nama iskaljivati bijes protiv onih koji su opljačkali ljude i uskratili im ljudska prava\'\'.... PA ŠTA ČEKAŠ???? HAPSI BAGRU ZA KOJU JAVNO KAŽEŠ DA SU KRIMINALCI!!!
Rjecnikom i psovkama dokazujes kucni odgoj, koji prezentujete na svakoj utakmici, pa nisam toliko ni iznenadjen sto se prosipas i ovdje... Samo vi rusite i izazivajte nerede gdje god dodjete opet ce svi biti krivi samo ne vi ,huligani torpedovski javno pred citavim svijetom osramocen,izdani od vlastitog klubai!!!
Prvo nemam pojma gdje je taj cuveni Torpedo...takav klub nepostoji znaci ovo pokazuje vasa de.bilnost (znamo svi da je JEDNOM postojalo ali nema ga vise) Drugo hz nije huligani zauvjek nego H.ebemo Zelju ako do sad nisi skonto...hajde sad iskljuci kompa i igraj sa cuno.m jagomirash!
sve je bolje nego hz - huligani zauvijek , sta ste dokazali cijelom svijetu ruseci vlastiti stadion , nema rasprave !!! sto bi pipo rekao fuj kaka torpedo sa hadisona ..hihihih..
@hm statistika je uvijek bila na strani stereotipa, tako da nam se nije nadat nicem boljem nakon izbora. Vulpes pilum mutat, non mores.
Ovo drustvo je zarobljeno organizovanim kriminalom, a to se ne rijesava izborima. Ili Hapsenjima ili neredima. Tako je svagdje u svijetu. Svaki neredi pokazuju u stvari da nema hapsenja kriminalaca iz politickog miljea.
@pipo barem mi imamo naziv i ne zovemo sebe \"Jagomir boyz\" pfff
Jedno pitanje, a ko je birao te političare? Evo uskoro će oktobar, pa da vidimo jesu li glupi Bosančerosi dobili malo pameti ili pak ostaju kao u vicevima, samo glupi Bosančerosi.