Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za Pipa,zmaja i sve ostale Bosanskohercegovacke patriote,kak bi Turci bez Muja-srbi i Turski geni,ma za merak... Mujo kujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee http://www.youtube.com/watch?v=3a0GvuYn9ag&feature=related
svidjalo se tebi ili ne s turska je sve jaca sila i to cer pomoci bosnjacima a vama odmoci jer ste takvi primitivci i nacionalisti
Ja budalaaaa na ovom portalu.Nekad izgleda smiješno ali ovo je žalosno.
Genocidna providna mumijo pa bolje bit Turcin neg krvolocni srbin! Turci su za izmislili sve hinjo licemjerna dok si ti samo lopov i kopija! Sve u svemu nece nam ni Turci a ni genocidni krvolocni fasisti tj ti i tvoja bratija vise rec sta cemo i kak cemo,DOSTA nam je drugih,HOCEMO napokon bit ono sto smo uvijek bili-Bosanci i Hercegovci! BiH4EVER!
hahaha cuj radmanovica turska mu se mijesa u drzavu hahahahha otvori oci nikola, ti zivis u turskoj , ili mislis da su one zgrade sa minaretima sportske dvorane hahaha. ovi bosanski srbi su bas tragican narod , cijeli svjet se solobodio osmanskog carstva , samo oni ostadose jos uvjek pod cizmom seher sarajeva hahahaha pa koga jos cudi njihova ogorcenost
BLA BLA BLA KLASICNA SRPSKA DEMAGOGIJA FUJ STE
Nek Srbi idu u rusiju odakle su i dosli a nama Bosnjacima nek vrate nasu zemlju koju su nam oduzeli, kuce popalili, zene silovali a muske u masovne grobnice posijali. Nek im Bog jedini i pravedni sudi!
zasto protjeravat bali)e u Malu Aziju ... skupo brate, znas ti kolko je to kamiona, hladnjaca, gorivo skupo, spor proces itd. rjesenje je plin ... Rujo odvrno gasnu pipu, ajmo bale, bujrum
@realan Bosna moze biti samo bosanska sto znaci nemoze biti ni hrvatska ni srpska ni bosnjacka nego svih njih i ostalih
Kako bi do nogu potukli turskog neprijatelja i zadali mu smrtonosni udarac, pravoslavnim je najbolje rjesenje da izvrse kolektivno samoubistvo.
Hahaha, \"braco hriscani\"! Braca su ti Turci pravoslavni hriscaninu!
... stoka polupismena. J...li vas turci, ajte njima kad ih tako želite. Braćo hrišćani, ignorišite ove idiote \'\'azijske\'\' :)
@Brane Ne mozes bolan Pravoslavni nikada istjerati tursku krv i turske gene koje nosis u sebi, ma koliko pokusavali svoje time izazvane komplekse projektovati na druge. Nije samo krv i geni, vec pogledaj samo vasu pravoslavnu kuhinju, jezik, kulturu, tradiciju.. sve je to toliko zatrovano otomanstinom da kada bi je kojim slucajem uspjeli odstranti nista od vas ne bi ostalo. Bolesni ste kao i otomanski vam djedovi!
Pobune bosanskih prvaka protiv osmanske vlasti i sporo provođenje reformi, utjecali su na odluku Porte, da u Bosanski ejalet pošalje Omer-pašu Latasa (Mihajlo Latas), spacijalistu za gušenje pobuna u provincijama. Dalaskom u Sarajevo 1850. godine, okupio je bosanske prvake, pročitao im ferman i zatražio je od njih, da reforme provedu u praksu. Bez obzira na to, Bosanski ejalet su zahvatile pobune u Bosanskoj Krajini, Posavini, Hercegovini i srednjoj Bosni. Sve pobune su bile vojno ugušene,a sljedila su ubistva i progoni bosanskih prvaka. Latasova naredba o oduzimanju oružja civilnom stanovništvu izazvalo je pobunu u Hercegovini 1851. godine.
Sta je Radmanovicu, kmetu, vracaju ti se zli Turci u sjecanje, cim ih ugledas? :)))))) Ako, ako... nije ni cudo.