Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U potpunosti se slazem sa Mikulom Malim. Halo, istinski borac, nisi skonto\' haman nista.
@ISTINSKI BORAC Ništa ja za njega nisam rekao, i ne mislim da ne treba uvoditi imovinski cenzus. Zašto uvijek ispaštaju borci. Hajmo uvesti imovinski cenzus za sve. Zašto bi bilo nenormalno da jedan borac koji je radio i prije rata prima boračku naknadu koju je krvavo stekau, a istovremeno bilo normalno da ovi iz vodećih stranaka imaju po nekoliko mjesečnih naknada (naravno ničim zasluženih)
ovo je vrlo posteno. dogovoriti, zakonski rijesiti i primjenjivati. svidja mi se ovaj pristup jer se ne ukida kao civilnim zrtvama rata a da ih se nista i ne obavijestava. ovo ide polako, o svemu se informise javnost a vi opet udarite borci po ministru koji vam prenese svaku rijec i nista vam ne radi iya ledja. ne bori se on za imamovica i slicne nego za visinu vaseg imovinskog cenzusa
Kada će biti uveden imovinski cenzus za ove mafijaše koji sjede u direktorskim foteljama, usput obavljaju funkciju zastupnika u Parlamentu, a pošto im je i to malo, sjede u još tri Upravna odbora državnih firmi. Pouzdano znam da onaj kriminalac nihad imamović (namjerno napisano malim slovima) ima najmanje 6 mjesečnih primanja (koja nisu mala) na 6 različiteh funkcija. A borcima i herojima uvode imovinski cenzus. FUUUUUUUUUUJ.......... SDA, SBiH STIDITE SE, ĐUBRAD POKVARENA. DABOGDA SVE PARE KOJE NEZASLUŽENO PRIMATE , ZA LIJEKOVE VAŠE I VAŠE DJECE POTROŠILI.
Ispravili su i postavili pravi tekst.
Ovo je tekst o nacrtu budžeta RS,a ne o imovinskom cenzusu.