Dug put od presude do oduzimanja
0
Imovina stečena kriminalom nestaje nakon presuda
Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e divi mu kuce reko bi covjek u srodstvu sa elizabetom
ovom arkitektu bi oduzeo pravo projektovanja ili bi ga proglasio najgorim arkitektom u svijet i okolini, ovo treba pokazivati studentima arkitekture kako ne treba projektovati.
Tasime...jesi stavio ti gromobrane na ove cardake?
UBICU SE, majke mi
Kao što neko reče,ovi sto se predstavljaju da su iz Sandzaka (a nisu jer zive hiljadu kilometara od grada) dolaze u BiH i bave se kriminalom Dakle ovo sto se naselilo po BiH nije vidjelo Sandzaka Ocima Lijep Pozdrav za ljude koji žive u Sjenici,Novom Pazaru;Bijelom Polju itd..
Je li i vama ova Jasmina dobra p*ka? Meni otkida, odoh malo u kupatilo....
ja horora od dvora tasime losa ti je fora ps dabogda te j e b al i i j e b a li i j e b ali po zatvoru da ti postane mrsko sapun korisitit
VIDI KUČE I GOVANA
Skromna kucica.
Kada cete poceti sa tim u sarajevu ? ja i dalje vidim ove \"nase\" kriminalce ( dilere ) da su rahat.
jel mu ova kuca u engleskoj,nema ovakvih u bosni.......
Hamo vidi mu glave!
Jedna cavka drugoj oci ne vadi. Daj ne petljajte!
Mislite \"Dvorac Tasima Kučevića\"!
Svaka čast na istraživačkom tekstu... Ovako se to radi
Tasim Kucevic,seljak iz okoline Sejnice(30 kilometara od grada) i njemu slicni slejaci koji su doselili u Bosnu grade sliku o Sandzaklijama da su svi kriminalci kao oni.Ta imovina je stecena na tudjoj nesreci,tu imovinu treba svu oduzeti i njega prtjerati u selo iz kojega je dosao.
jel iko sve procitao cccc