Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi koji nesto znace u BiH i koji se bore istinito i patriotski za za svoje ognjiste i jedinu nam drzavu Bosnu Ponosnu moraju ozbiljno shvatiti i ove najnovije nasrtaje na suverenitet nase drzave sto nije slucajno jer poslije sramnog okupljanja snaga za rasturanje BiH u BanjaLuci i napada na vrh drzave i gosp Silajdzica te izjave Spirica da Bosna ima samo prividan suverenitet .Sada se odabrako vrijeme da se udari i sa bokova i ovo sto je za ocekivati narednih dana je velika prijetnja i opasnost da se drzavi zadaju posljednji udarci u njenom rastakanju sto se mora shvatiti ozbiljno i sa maksimalnim okupljanjem svih patriota bIh dati pravi odgovor na sve te prijetnje.
Ja mislim da je holandski ambasador pretjerao i da Lukusenko nije kao Dodik, Lukusenko je profinjen za laktaskog glavonju.
Ambasador Holandije uporedio Dodika sa Bjeloruskim diktatorom (stio inije daleko od istine) :) te naveo mogucu zbranu ulaska Dodika u zemlje EU (i to bi bilo jako fino) :)
Sta je konkretan povod ovom zahtjevu RS-a? U startu bih zamolio da eventualni odgovori budu bez subjektivnih ocjena i nacionalistickog prepucavanja.