Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto prije dva mjeseca imenovani sad će se ponovno slagati kadrovdske križaljke jedno godinu dana te uto isteći vrijeme za nove izbore.Bit cijelog scenarija je bio ne dozvoliti defakto Hrvatima da vladaju u Bosni ove četiri godine.Prvo ne priznavanje većinskog izbornog pobjednika pa potom svim vrstama opstrukcija od Gradskog do Državnog nivoa.Bavljenje kadrovskim pianjima oduzima vrijeme i ništa ne funkcionira kao što se vidi svaki dan.Rezultat je tu sad će proći još jedna godina u preslagivanju kadrova u javnim poduzećima na svim razinama.Tako je tajna služba postigla cilj .Spriječila Hrvate da vladaju Bosnom četiri godine od Federacije do Vijeća!Aferin Aidu
Imena kolega, imena! Super, imenovali su bla bla bla, ali koga? Kvazinovinaru, ovo je klasicni primjer djelimicno uradjene reportaze, nemas osnovnu informaciju: IMENA KOLEGA, IMENA!
Bitno je da su oni ove dvije godine smjenjivali i postavljali\"podobne i nesposobne\"..A nijedne otvorene fabrike..Smanjenja placa,strajkovi.Dvije godine im treba da se dogovore oko svojih fotelja..Ma BRAVO!!!
Svaka čast na prijedlogu za formiranje kluba ostalih (koji eto jednostavno,a valjda i imaju pravo) ne žele da ih neko gura u jedan od tri konstitutivna tora, nego žele da budu ono što osjećaju, a zamislite da smo jedina zemlja po čijiem se nazivu ne možeš ni deklarativno izjasniti - znači Bosanac ili Hercegovac ili ti Bosanac i Hercegovac (zvanično) NE POSTOJI (tako je meni rekla tea na studentskoj službi kad sam upisao da sam Bosanc i Hercegovac) Što se ovih JP tiče idealna kombinacija: lopovluk + nesposobnost + bezobraluk = direktor javnog preduzeća.
najveci lopov je Nedzad Ajnadzic
Ima li Bjelasnicana i Berila dje-:) ima li nas
Sarajevo ljubavi moja, voli te Tarčin tvoj
je8eš ti to kad su podobni a ne sposobni na vodećim pozicijama...
inače, imenovani su sve lopov do lopova.