Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Doboj R BiH...ti ili se salis ili neznas sta je juzni tok :)
Doboj R BiH @ što pjeniš bolan toliko hahahahah...pa mi smo uveli Ruse na široka vrata u BiH...drže jedinu naftnu industriju u BiH...pokupovali su sve fenzinske pumpe po RS-u a takođe istražuju naftna polja,gdje sumnjaju da ima nafte...prvo ste govrili da od gasovoda nema ništa,a sad govrite kako gasovod dolazi samo do Bijeljine hahahaha...druže,gasovod prolazi u dužini od 250 km...id od Bijeljine do Novog Grada...Dodik i predsjdnik Gazproma su jesenas u Rusiji potpisali sporazum o izgradnji trase Južni tok kroz VAŠU OMRŽENU REPUBLIKU SRPSKU...negdje kod Modriče ćese graditi TERMOELEKTRANA koju će pokretati gas iz Južnog toka...naravno,to će graditi Rusi koji će biti njeni vlasnici...znači,RUSKI KAPITAL..jebiga,znam da ti se ne sviđ,al nama se sviđa...oni će biti GAZDE,ne samo u RS-u već možda i po Federaciji :) REKOŠTE,da dolaze Turci,al dođeše Rusi...Turci se povukoše iz BH Arlainsa i faktički da ništa ne ulažu u BiH..ali imamo mi BRAĆU RUSE..
ajd boli vas briga otvorio je i onaj Bosnjo kiosk u Dubajilandu... :)
Poz. raja! Ovaj "juzni tok" je vic. Kod Zvornika ulazi gasovod u BiH, koji ima dovoljno kapaciteta da snabdijva cijelu BiH. Zato ce se taj krak spojit sa ovim cijevovodom. Kod Zvornika ce se gradit gasovod za Bijeljinu i dalje ka Distrikt Brcko, itd. Ali pitanje je dali ce se uopste gradit.Ekonomski se ovaj projekat nece isplati u trenutnoj situaciji, ROI i stime amortizacija je veoma "upitna". Ko su potrosaci? Gradani BiH jedva skupe para za jednu periodu grijanja. Grad BL nemoze da odrzava toplanu jos hoce da grade cijeve po cijeloj Bl. A sta je jos vaznije koja industrija ce otkupit taj plin? Vi koji ste mamini ili tatini netrebate da ovdje solite pamet ili sirit nacisticku ideologiju. Daj napisite ko su ti budci potrosaci. Npr. dijasporu zaboravite, oni dolaze vecinom u ljetnom periodu. Znaci ostaje samo bijeda. Vama je bitno da gladnima mazete oci sa nekim "kvazi drzavlj.", "prestavnistima","aerodromima","autoputevima",... Zasto nezelite vidjet realnost?!
Ovi baš ne sjede kao naši NESPOSOBNJAKOVIĆI od političara,koji ništa ne znaju već samo da se svađaju oko fotelja...fujjjjjj gade mi se i SDP,SDA,SBiH.... Možemo mi pričati šta god hoćemo,ali brate ovi iz manjeg BH-a entiteta rade punom paro...sjećam se koliko smo se msijali u vezi Južnog toka,a on prođe korz RS i to od Bijeljine do Bosanskog Novog...smijali smo se i ličnim kartama,a na njima će pisati DRŽAVLJANSTVO: Republika Srpska ili Federacija BiH..zavisi gdje se lična bude vadila...sem tog,manji BH-a entitet otvori svoj PREDSTAVNIŠTVA skoro u sve i jednoj jačoj državi svijeta i Evrope...dobiše i svoj poštanski broj,umjesto držanog broja...šta ovi naši preuzeše da to kako tako spriječe? Ništa,a mi i dalje pričamo neke bajke...daj probudimo se dok nije kasno...ne živi se od bajki i ne bježi se od REALNOSTI
sta li je razlog da nismo zaiteresovani za ovu temu a???
yes