Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A po čemu to Bernadeta nije hrvatica? A Musa Ćazim Ćatić nekad jeste, Meša Selimović također, Ivo Andrić, Enes Kišević... !? Izgleda da hrvati mogu biti samo odabrani pojedinci, koji idu na ruku HaDeZe-u. Narod je rekao svoje. Ona je legitimna predstavnica naroda u Skupštini i zašto se onda o tome uopće i raspravlja!?
Slijedi izbacivanje SDA iz PŽ i HBŽ.
Butalnim političkimk inžinjeringom bošnjačke stranke su pokazale šta žele Hrvatima. Prvo je Bernadeta dala glas Janji iz SDPa za Dom naroda a poslije je vratila manadt u Skupštini. Hrvatica u Vladi se preziva Gališević. Najbolje je da su Abu hamzu imenovali ministrom za boračka pitanja. Bar bi pokazali pravo lice.
A što je sa nama?
Nakon izbacivanja stranaka koje su birali Hrvati, isto čeka i Muslimane u Posavini i Livnu.