Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bakir prica bajke...j.... bracu grim,heheh
Svaka cast gospodine Izetbegovicu, i treba neko da popravi sve ovo sto nije radjeno svo ovo vrijeme i da izvede ovu zemlju na pravi put !!!!!
@Cp6o.PC: Da, i da mi na pasošu danas stoje 4S? Da podržavamo vas u vašem planu i stvaranja velike Srbije? (Koliko vidim Srbija se samo smanjuje) LOL Gosp. Izetbegović je želio da ljudi mogu sami birati i tako je odabrano i narod je bio uz njega i bit će i dalje uz SDA. Tokom agresije se niko nije bunio na SDA?! Gosp. Bakir sada ima šansu da popravi situaciju i siguran sam da će više učiniti nego što je do sada učinio dr. haris.
Samo naprijed gosp. Izetbegovicu, narod je uz Vas! Izbor ce pokazati da NAROD ZNA! SDA!
pa, ja sam mislio da vec imamo svog covjeka u predsjednistvu: Zeljka Komsica!
Pobrini se i za ove vehabije sto si doveo zajedno sa seri.cem i pi.hi.cem i sa faktom da ste nas unazadili za bar jedno 200 godina. Hoces se i zato pobrinutu?
E da nije bilo vas IZETBEGOVICA danas bi bila Bosna i Hercegovina. Da je htjeo Alija da bude PREZIDENTA umanjene JUGE sto mu se nudilo i sto on se usaglasi i potpisa sporazum pa ga posle dolaska u Sarajevo izdize. KOME PRODAJES MAGLU
Lažeš, kao i otac što ti je lagao. Kako te nije sramota.
hahaha..........Bakire otkaz ti je 03.10.......dobicesh i napismeno..............ali to je tebi nebitno.......svu su humanitarnu pokrao to NAROD ZNA .........haHAHAha..............Komshic pobjedjuje
treba ti dat metlu da pocistis svo sranje u koje nas je SDA uvalila. MRS STOKO
Imate zasigurno svoga chovjeka ali Muslimana,a nikako Boshnu Bakira Izetbegovica,koji se isto pokazao,nesposobnim kao i svi ostali,jer je i ;ON;sam lichno bio u hushkachkoj kampanji,na samom pochetku,RATA\'za chije interese,su mnogi borci dali,svoje zivote i zdravlje/a sada kao i svugdje spali na najnizu,skalu bilo kakve zivotne EGZISTENCIJE\"uvijek ista tradicija,da samo veliku korist imaju oni koji to,NEZASLUZUJU\"
Izetbegović borcima \"Imat ćete svog čovjeka u Predsjedništvu\" Jos samo jedno izvinjenje mojim glasacima; One zlatne kasike sto je moj rahmetli babo obecao, samo sto nisu stigle, ali me brine kada ih dobijete da li ce te imati sta njima da jedete. GLASAJTE ZA MENE I BUDITE SIGURNI DA CE VAM SLUZITI SAMO ZA UKRAS AKO IH UOPSTE DOBIJETE.
kako ga nije sramota; TI SEBI SAMO POPRAVLJAS BANKOVNI RACUN LOPOVE