Vođa vehabija iz Gornje Maoče
0
Imamović: Za besciljno krvoproliće nema opravdanja
Komentari (192)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jb vehabije da je dobiti portugal
opraštam se od komentarisanja, neće me biti jedan duži period, tako da vas srdačno pozdravljam... uživajte u životu, budite dobri, nemojte se svađati, mrziti, sretno svima...
http://www.sarajevo-x.com/bih/clanak/111031105#
vjernicima toplo preporučujem da se okanimo ovog portala i komentarisanja na njemu. ovaj portal dopušta da prolaze komentari koji vrijeđaju isl-am i muslim-ane, a brišu normalne koji staju u odbranu vjere. ovdje uživaju i iživljavaju se ateisti, sr.bi i rvati na račun nas. zato, molim vas da odsad ništa ne komentarišemo pa nek međusobno raspravljaju
Ne mogu da vjerujem koliko se pljuje po ovom postenom covjeku koji samo brani nasu vjeru! Da je vise Imamovica u Bosni i Hercegovini, nebi nikada ni doslo do rata i genocida. Sandzaklije i vehabije su oslobodili nasu Bosnu i Hercegovinu i nikad ih necete protjerati.
Mislim da su KAPETAN i mali od KAPETANA prevazisli sami sebe! Hvala vam sto ste mi otvorili oci, bijah slijep ali sada znam: Smisao svijeta i bivstva, smisao cuvstva i samospoznaje: MORAM PUSTIT\' BRADU DA MI RASTE!!! ... a ja onako nevjest i neobrazovan mislio da je u knjizi spas, te jedem jednu za drugom ... kad ono istina islama u bradi lezi - BRAVO moji \"ociotvaraci\"... i hvala vam!
Ciljano krvoproliće je kad se napravi nad neprijateljskom vojskom i neprijateljima islama a ne nasumce kao što to radi nato.Ovi što ne razlikuju ove pojmove su ili glupi ili toliko merhametli da im je žao i neprijateljskih vojnika.
mrzitelji islama su mrzili muslimane(vehabije) i prije kretena mevlida i causevica jer se licemjeri i k.j.a.f.i.r.i boje pravog muslimana, muslimana od kog se c.e.t.n.i.c.i.m.a ledi krv u zilama, muslimana koji je bio spreman ostaviti porodicu i doci u bosnu da pogine kako bi mi sad mogli rahat da pljujemo po njima zbog par napacenih budala! Sramota!! A.l.l.a.h.u e.k.b.e.r odjekuje, k.j.a.f.i.r od straha boluje!!
@Garda Jesi li svjestan da ova tvoja adresa i klip rade kontraefekat i stvaraju još već antagonizam prema muslimanima u BiH...brate ovo je jadno i ovo je strašno...i na kraju krajeva ovo je nešto iz prošlog stoljeća...
Jos malo pa ce VAM SERBIJA SERVIRATI NUSRETA IMAMOVICA KO ALKAIDU A BOSNJACI NECE SKONTATI DA IM SRBIJA NABIJA KOLAC ZAUVIJEK.!!!!!! Jadni Bosnjak i Bosanac, JESI SLIJEP , GLUH I GLUP.!!!
a ko si ti da vidis potencijalne dzehenemlije? Jesi li neki poslanik, Bog mozda? Samo Bog vidi ko moze u dzehenem, poistovjecivanje sa Bogom je smrtni grijeh? Gdje tebe to vodi onda? hehheehehe j3b3 te logika sad priznaj...joj sto vas bradonje volim samarat to je cudo, a tako je lako samo iz razloga sto ste bolesno uvjereni da ste upravu a tad je covjeka najlakse srusiti... ;)
Vi svi kako hoćete, svakom na volju, ali ja vala odo ovih dana do prvog fratra da se krstim. Vraćam se rimokatoličkoj vjeri, vjeri mojih pradjedova.
divi mu vugla pravi bosnjo evropljanin ocam
Niko krupno ka turčin ne laže. P.P.NJegoš 1847.
BRAVO KRALJU NEK SI IM REKO, AL ST.OKA OPET TO NE VIDI, NE HAJE STO BI SE REKLO... NEGO JA KROZ OVE KOMENTARE VIDIM DA SU SKORO SVI U ZABLUDI... NISAM ODAVNO VIDIO KROZ KOMENTARE POTENCIJALNIH DZEHENEMLIJA DA IKO OD TIH ISTIH KLANJA 5 VAKATA IZUCAVA ISL.AM ZNALI BI DOSTA TOGA ISTINITOG Hadreti Abdullah Ibn Omer (radiall.ahu `anh) kaže: \"Onaj ko imitira kafire (nemuslimane) i umre u takvom stanju, na Sudnjem Danu će biti i proživljen među njima.\" Resulullah (sallall.ahu `alejhi ve sellem) je rekao: \"Razlikujte se od idolopoklonika, trimujte brkove i pustite bradu.\" Resulullah (sallall.ahu `alejhi ve sellem) kaže: \"Ko god brije bradu nema pravo na All.ahovu milost.\" Hadreti Abdullah Ibn Omer (radiall.ahu `anh) je običavao kratiti od brade ono što je prelazilo zahvat šake. Čovjek bez brade čak i dok spava griješi...
ja nerazumijem ove bosnjake,koji stalno pricaju o nekom identitetu. Pa neka mi jedan taj bosnjak objasni sta je to pravi musliman,sta je to sunnet,i po kome se treba orijentisati. Al zbog takvih tih tipova sto piju s vlasima grle se s vlasima i uzivaju s vlasima i zive kao vlasi, su nas i klali ti vlasi. Kad pricas ko vlah,hodas ko vlah oblacis se ko vlah i pravis se da si malo vlah malo cifut i govoris da si bosnjak, vise volis srbiju,rusiju ameriku itd. nego arabiju i afganistan.jesil onda bosnjak,jel ti to identitet.pa sta neko zna o tom identitetu nasem,Nekad se govorilo kad carigrad padne,Sarajevo ce ga podic.Tadasnje Sarajevo je bilo malo drugacije nego dansnje,svako koje protiv sunneta i takozvanog radikalnog islama je pacov vlaski.koji je produkt,kralja petra austrugarske i tite.
Za besciljno krvoproliće nema opravdanja! Za ciljano krvoprolice ima opravdanja???