Poznate bh. ličnosti podržale REKOM
0
Imamović: "Mora se prestati manipulisati žrtvama"
Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otvoris pastetu, iskace Damir Imamovic, jadno vala. A ovi svi kvazi javne licnosti, sve do jedne idu placeno za Begish da im tamo pjevajui glume, i sad moraju uzvratiti promocijom Rekoma-a. Kakva glupost, opet sve nesto zajedno, svaka zemlja treba da zavrsi sa svojom prosloscu posebno i zasebno, i time da grade svaka svoje drustvo, a ovako, bas presmiejsno, kao nekada takmicenje \"Titovim stazama revolucije\"!
Argeta legendoooo hahahahah \"Otvoris pastetu, iskace Damir Imamovic\" joj jes tezak lik Damir cccc
Ja sam evo skroz zbunjen... Kod nas u Srbiji kazu da je cilj REKOMA duplo vise i jos gore? okriviti Srbe, u Hrvatskoj kazu da je to jos jedna podmetacina da se potvrdi udruzeni zlocinacki poduhvat, u Federaciji da se Srbi operu skroz. Ujedinili se oni koji su zeljni tuce i danas, sa svih strana da pljuju bez davanja saveta kako da se unapredi ideja, sto je jos gore bez citanja. Normalni svete bivse Jugoslavije, Balkana, Jugoistocne Evrope (kako god kome prija da se zove ) ujedinimo se i mi jednom za dogovor, za razgovor bar pristojan. REKOM ima moj potpis i to je sigurno! Kad na zemlje predje ideja, to prerasta bilo koju organizaciju ili coveka. Postaje upravo ono u cemu mozemo ucestvovati svi. Cuti coveka, a ne zlocinca. Svakog coveka koji je na kozi osetio bol ni kriv ni duzan. Svakoga ko zeli da se o tome govori. Svakoga cija se nesreca ne sme zaboraviti i ne sme ponoviti.
SOCIJALISTIČKA FEDERATIVNA REPUBLIKA JUGOSLAVIJA...
dajgle polupismenih masona što se poredaše LJUDI NEPOTPISUJTE NIŠTA VIDITE IM OKA NA ZNAKU REKOMA!!!!!!!! MSONSKA IGRA SVE OBIČNA!!!!!
Damir Imamovic moj imenjak je jad od kojeg ne mozes pobjeci. Ne znam ko tu fufu od covjeka vise forsira ??!!! Skloni se d.e.b.i.l.u sa tv ekrana i javnog zivota pa ti nemaš nista za pokazati. FUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
RElativizacijska KOMisija
REKOM JOS JEDNA IZMISLJOTINA KOJA CE SLUZITI DA POJEDINCI I GRUPE NA RAČUN ŽRTAVA ŽIVE NA RAČUN BUDŽETA. A NA ONOM SVIJETU ĆE IM MOJ DEDO PRIČATI KAKO JE ZAKLAN. A ONIO ĆE UTVRDITI DA SE POSJEKAO BRIJUĆI SE. S. R. A. NJ. E.
Mrrrš bre tamo! Što bi im ja potpisala!!! Ona će ovdje nama pamet soliti i govoriti šta mi trebamo! Neka ide kući!!!
gledajuci tvoj komentar, ne vidim zasto se ne potpisujes kao bosnjak. Ostavi Bosance na miru i ti i tovji konstitutivne kolege, jer da nije njiih, ne bi iblo ni vas, a nazalost, dokel god ste vi konstitutivni \"legalni\", nema nase drage Bosne, a i nas Bosananca!
Trebala je otici u Banja luku i Kalinovik pa da prikuplja potpise podrske.....
sad ste se prepali hočete istinu pa podržite je, a na izmišljati brojeve...morate i vi učestvovati da nebude ...jest . nije
koliko sam iscitao rekom nije sud kojem se dostavljaju dokazi nego na osnovu izjava zrtava se utvrdjuju okolnosti stradanja itd itd nazivati natasu kuckom je u najmanju ruku jadno, potrudi se, saznaj nesto o njoj...ustvari jadno je i besmisleno uopste ulasziti u raspravu na ovim forumima o bilo cemu jer smo na terenu skrivenih licemjera, nacionalista i zlobnika itd...dovidjenja
Ti si se kucko Natasa uzivila u svoju ulogu da djelis neku svoju pravdu ,samo mi je drago sto ces ih sve navuci i ostati u svojoj foteljici .Ko bi tebi jadu najjadniji dao posao u Srbiji .
MA J.E.B.O REKTUM.
pa i sonja biserko je istupila iz REKOM-a, da li je i ona iz udruzenja blisko nacionalsitickim politikama? ( da ti ne nabrajam ko je sve out iz te koalicije ) šaltaj malo net a ne tako slijepu da te vuku za nos :)
joj \"razume\" zbog ovakvog psiho profila kao tvoj puko je rat u BiH a danas ce baciti niz vodu i zrtve rata jer ovo je politika relativizacije zrtava, zasto? zato sto se mora za svaku zrtvu utvrditi okolnost kako je poginula, e sad prilikom utvrđivanja neophodno je da se predoce sudu dokazi sto je normalno, ali pitam te da li za svaki zlocin ima i dokaza i sta ce biti sa tim zrtvama iz takvih zlocina, imamo li za svaki zlocin svjedoka? i da li govorimo samo o \"brojkama\" ili i o razlogu zasto su te \"brojke\" nastale.