Bakir Izetbegović u Brezi
0
"Imamo realnu i progresivnu politiku"
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ ESO e moj eso koji si ti tupan...a koliko je više bilo Bosne prije 4 godine?? ova politika je i napravila ovo stanje, a počeli su \"91....Hebali su nas 100% i ovi i oni a njihove familije uživaju
dobro da haris nije kupio tv1, a sdp nije kupio ftv... ne znam sta je frka ako sarajevox objavi nesto o sda. ipak je to najjaca stranka u bih.
Pljuvaci, izaberite sebi stranku i lidere. Ja cu za Bakira. Dosta je bilo 4 godine 100% BiH, a Bosne sva manje.
Bakireeeeeee......đe ti je Šajaaaaaaaaaa.....imal crnacaaaaaaaaaaa
Svojom \"politikom\" napravili ste nam rezervat na 24% teritorije BiH u kojem se hadžijate i haračite zajedno sa Silajdž&Co.....al nećete više
Ma trehaju ga i ovi njegovi, nema lik sanse nikakve, hoce Tihic da ga se rijesi jednom zauvjek, a levat ne konta.. A neko rece tacno, uze SDA i sa-x, zato ce i propasti..
Ckopi tatina kad tad cete odgovarati narodu za veleizdaju ...
@dado: I vrijeme je konačno da se poduzmu neke stvari. Dijelim tvoje mišljenje.
Nemojte tako, oni su nam jedina vadiona! S Bakirom u novu BiH!!!!
Dobar je Bakiraga ko panja ocam... Rodio ga babo njegov... na gujicu.
Nikad nijesam simpatiso Bakira. Jednom prilikom mi je reko, Cenga, ubacit cu te u Telekom ili Elektroprivredu da budes direktor. Strpi se. I brate nemogoh vise, zbog njega sam moro otic kod babe u krajinu trazit hljeba u Agrokomercu.
@Rasim.. Rasime gdje si ti ucio da pises i govoris.. Jezik ti je ni na nivou mejtefa.. Daj nekom pismenom kompjuter, nije to sinko \"ZA TEBEKA\"..
Prica se da je Sefer skocio na Bakira u parlamentu na nekoj od pauza i da ih je razvadjao Slavko Jovicic :):):):) nece biti špotrebe da on skace ima da mu damo vlast Bakire pa da vas kika za sve nesrece koje ste nanijeli ovom narodu.
Mladunce bi da zavrsi unistenje Bosnjaka koje je njegov mudri babo zapoceo ... e nece da moze, ima za Sefera da glasamo da vam vrati dugove i za trudnu zenu i zato sto ste unistili multietnicnost Armije RBiH, i zato sto ste popljackali sve firme i osiromasili narod itd itd... General ce znati kako da vam sudi ...
Bakir i Tihic su najvisa sramota u BiH javnosti.