Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Smatra da sigurno ima i boljih kandidata, ali oni se nisu prijavili na konkurs za ova mjesta. Ističe da prvi put među predloženim kandidatima ima ovoliko nebošnjaka, čak i više, kaže Zukić, nego onda kada su se skupštine preduzeća imenovale tokom mandata SDP-a." Pa prijavljivanje je gubljenje vremena ako ste sposoban i Bošnjak. Prvo je sve stranački dogovoreno unaprijed i ne gleda se sposobnost niti prethodni rezultati, a drugo, sve prijavljene S i H su stavili u Skupštine. Sljedeći put B uopće neće biti jer je za očekivati veliku navalu S i H kandidata sada kada su vidjeli da to jednostavno prolazi. Žalosno je i takvo biranje i pravdanje Zukićevaca da ima više nB nego u vrijeme SDP-a i blijedo zapažanje opozicione SBB da bi se kao eto moglo reći da su B diskriminisani (pa što ne rekoste!).
Nikad gore nije bilo u kantonu. Plate kasne, najavljuju se štrajkovi. Uništili su zdravstvo, GRAS, kulturu, sve. Važno je da su zaposlili svoje nekompetentne rođake, švalerke i Bakirovu ženu. Ne treba mijenjati vladu do izbora, jer bi im to pomoglo da se stanje popravi i zaboravi ovaj užas. Treba ih ostaviti da se uguše u svojim govnima i onda ih na izborima poselamiti za sva vremena.
suvisno komentarisati,bagra pohlena,smece,poltroni,gnjide,sljam,fuj
Gdje SDA kroči, tu trava ne niče!
Ova opcija sa sda na čelu mi se čini kao najgora do sada.Nijedna nije bila aman nešto sad,ali ovakvo stanje još nismo imali..pa ovo je užas!! A ovog Zukića je ja mislim i suvišno spominjati,gadi mi se kad vidim ko je sve među glavnima, fuj!!
Smrt SDA, sloboda narodu !!!
SDA- bosanska Koza Nostra je narodni pokret nastao iz bunta bošnjačkog naroda protiv opresije i nije uopće obična Stranka, čime su je pojedinci poput Tihića napravili. Nekompetentni ljudi poput prijeratnih zanatlija bravara, limara i konobara sa lažnim diplomama koje postavlja vrh SDA se ne mogu suprotstaviti neprijateljima BiH jer nisu prošli redovni obrazovni proces i uopće nemaju INTELEKTUALNOG kapaciteta. Kad se (NE)INTELEKTU dodaju još kriminal, lažne diplome magistra i doktora šatro nauka, neznanje i primitivizam uz nedostatak intelektualnog kapaciteta koji je na nivou običnih zanatlija bravara, limara, konobara (što ustvari i jesu), kao rezultat imamo ekonomsku KOLATERALNU štetu za državu BiH, BIOLOŠKO NESTAJANJE kao u PALESTINI, umiranje i patnju za običan bošnjački narod, što je izgleda nekome i cilj.
Don Zukic.... inace dobar jaran od Zike...kriminalac okorjeli mi se nasao pricati o pravdi i povjerneju...fuj bagro
Bolje bilo ko, nego sda. Nikad gore stanje u Kantonu nije bilo