Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MENI JE ZAISTA ZAO TIH MOMAKA. ALI CINJENICA JE DA SU ONI KRALI. TREBA OSUDITI I SUZBITI SVAKU KRADJU PA I DRZAVNE IMOVINE JER I TO JE KRADJA. RUDARI SKINU MILIONE TONA JALOVINE A LOPOVI DODJU I KRADU GOTOVO ILI SKIDAJU UGALJ SA TRAKE ILI KUPE OTRIVEN. KRADJA JE KRADJA.
u ovoj priči niko nije nevin... lopovi direktori, lopovi čuvari, lopovi kradljivci (ili ilegalni kopači, poginuli su pa se ovako oslovljavaju, a da nisu poginuli i da su bili otkriveni u kradji, bili bi lopovi, što jesu u svakom slučaju)... najviše ovako pljačkaju direktori i upravljacko-sda-ovska struktura rudnika...
Za sigurnosne propuste kriva je firma jer nije imala dodatno osiguranje u vidu privatne policije,pouzdano znam da su u RMU Banovići takve stvari sveli na minimum.Šteta je sto neko mora poginuti da bi se uvidjeli propusti.
Fino ste ovo smislili. Policija pohapsi upletene u "propuste sigurnosti" pa kad se sve to prosirilo i na malo vece ribe - onda smijeni misnistra sigurnosti TK Gadzu, i kao istraga tapka u mjestu. Nije da tapka u mjestu vec je malo policije koliko je upletenih... Od onih koji su organizirali sirotinju da kopa ileegalno, preko potplacenih cuvara pa do direktora koji odmah traze da se ogrebu na osnovu sigurnosti rada na rudniku. To nije bilo posla za tu djecu da kopaju u rudniku? To su šverceri ugljem toliko ojačali da je lakse smijenit ministra i jos ovako medijski manipulisat?
zasto se zabranjuju komentari na clanke o bankama ?
Zato što su banke države u državama...
Glavni krivac je onaj koji je postavio tog rukovodioca tj. direktora da odredjuje ko ce da cuva i sto je dozvolio da se radi sto se radi, a buduci da je taj rukovodilac postavljen od strane politicke stranke u konacnici kriva je politicka stranka
KRADJA NIKOM NIJE DOBRO DONIJELA......
Nesto kontam, he*bo majku koliko je zivot nepravedan. Fuj.
poginuli su "samoinicijativno" usli u krug kopa. a zasto su bili primorani da to urade, to je druga prica.
A onda će radnici drugih firmi (EPBIH) iz svojih plata pokrivati njihove dugove, a ovamo se bogate na crnom tržištu
Ma neće bit krivca, kad su umiješani svi. Malo politika malo veze i eto nadležni rudnika ce se izvući bez dana robije. Šteta za ove momke sto su izginuli, koji su preživljavali, dok su drugi na osnovu njih hiljade zgrnuli. Pusto vam svima ostalo, ko god krade od naroda.
Sad kad su smijenili Gadzu koji pohapsi one i sad okreću ploču .