Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nevraćaj se,ostani gore!
Da nebi trebao da trazi dozvolu od Ursule???
Ma ovi BH političari sasvim nebitni i nepoželjni gdje god se pojave.Samo ovdje u BiH "istresaju gače" i liječe komplekse.Koja banda i koji glupi narod što motikama ne rastjera svoje tlačitelje.Zajedno u cijeloj BiH nema ih više od stotinjak porodica koje drže politiku i ekonomiju BiH.Otjerati ih iz institucija,oduzeti imovinu i posaditi u zatvor.
ja neznam odakle ti snaga ziv bio idi malo pjevaj fataj se satora i tako dosta te je
Veci je apsurd ovih drugih iz predsjednistva koji nista ne rade.
I u pauzi postao cionista. 😁 Odluku o dodjeli priznanja organizacije Prijatelji ciona za doprinos i podršku Izraelu i jevrejskom narodu srpskom članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku službeno je donio Upravni odbor i predsjednik ove organizacije Majk Evans.
Naslov koja je svrha , INSTRUKCIJE e to je svrha
Išo po instrukcije
Rusija nema nikakvog interesa da rasturi Bosnu i Hercegovinu i to Dodika najviše boli.
Nije se dugo zadržao, samo svratio da mu popuši...
cuj dodvoravanje rusima,pa ovi ovde ne izlaze iz š...a amerikanaca ko zna sta rade jos mozda i fe....o
Ispravno je to da jevreji drze Ameriku, u tolikoj mjeri da je preko noci mogu unistiti.
Vidiš da se nema sa kim sastati, pa hajde ko biva nek ima nekih sastanaka
Koji klošar. Šatora se drži milokrade!
Mozda se je sasto i sa Srbijanskim ambasadorom u Izraelu
A gdje je to mogao otići,ili tu ili na pijacu da proda koju steku Ronhila,a vruće je da zapjeva,popije i pomezi cvaraka pod šatorom.
Citam ovu vijest gdje doticni hvali politiku Moskve u Ukrajini i onda udjem na twitter i vidim sliku oca kako drzi za ruku poginulog sina koji je imao samo 13 godina kada je putinova raketa pala na ulicu i ubila ga. To podrzavas Milorade!?