Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne daj se Ilija. Tuzlaci su uz tebe!
@MarlboroGold heroj nas
@Dmysteria Raspitaj se malo ko je sve počinio samoubistvo a ima veze sa ratom u Bosni, pa će ti sve biti jasni, ako imaš muda suočit se sa istinom!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ilija je siroče, odrastao bez roditelja i napatio se dobro u životu za sve što je stekao pa vas molim da budete korektni u komentarima. Ilija nije UBica, ILija je Tuzlak katolik oženjen pravoslavkom a kum muslimanu!
ILIJA želim ti ozdravljenje.
da ti Bog i ljekari daju snage koliko mogu , da ozdravis ..rodbini i prijateljima strpljenja ... prolazio si ti i gore ljudiino.... dusmanima i tihim ubicama tako isto zelim vjecni nemir u dusi ..
dobrom čovjeku Iliji sve nade za brzo ozdravljenje
HEROJČINA !!! Kako smo samo pokokali one vlahe na kamionima. Ejha haaaa.... Samo kad se sjetim tog VATROMETA, a bome, ko što reče Dukić, na ovakav dobar roštilj dobro ide i jedna 'ladna piva!
Ilija BiH je uz tebe
Tako se ova drzava nazalost odnosi prema svojim herojima..Ilija vama da se uslise molitive i da se sto prije oporavite a porodici snage da i ovu bitku s vama dobije
nek mu allah dz.s da ozdravljenje
Ilija, pravi Bosanac, ljudina, autentični i autohtoni Hrvat i Katolik, pošten, naš Tuzlak, Bosanac sam, što bi se reklo Bošnjak, ali ga smatram bratom. Nešto poput Bogića Bogićevića. ŽIVJELA BOSNA!
Tkz teroristicka abih je bila sastavljena od 70% kozojeba koji su ubjedljivo najniza rasa na svijetu,bez ljudskih vrijednosti,empatije,suosjecaja,sposobnosti za normalnu komunikaciju i sl.Ostatak bivseg ISILa tj 30% je bilo sastavljeno od isprdaka okupatora osmanlija turčinije,bivsih srba i rvata.Tkz teror. abih je bila kukavicka grupa psihopata koja je napadala nejac i civile,i vrsila napade ISKLJUCIVO S LEĐA!!!!!
@volim_zene genocidni narod pise u cijelom svijetu genocidasi
Bravo za komentar i sad razguli u svoju jazbinu i ne izlazi do proljeca a najbolje nemoj ni tad..Sve sto si napisao je eklatantan prikaz srpskih junaka i zlocnica
Ilija da ti nama brzo ozdravis i oporavis se.To sto si uradio u Tuzli je velika stavar za nas koji smobzu.Ovi sto likuju neka ih..njihove vođe su jos tamo i traze dopust da izađu a ti si u svom gradu na slobodi. Da smo Bog do svi kolone agresora ispratili kao vi tamo...rat bi trajao bar godinu krace. Da si ti nama živ i zdrav....
Ilija je zrtveno jagnje, neko se morao povlaciti po sudovima sve ove godine, on je odabran i sad umire i oni pravi krivci sad mogu biti mirni i nastaviti sa zivotima...
Nadam se da ces biti dobro. Ziv i zdrav nam bio Ilija
Lily naduvas se muskih spolovila!
Bit' ćeš u mojim dovama.
Pozdrav iz Tuzle srbskom kriminalcu koji je iz zatvora, nabavio Iliji kapi za oči, kad su mu zatrebale.