Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovog čovjeka mi je uvijek bilo žao :). Nepravda koja mu je činjena godinama, morala je narušiti njegovo zdravlje. Iliji želim brz oporavak i da sada u borbi sa bolešću izađe kao pobjednik, isto kao što je izašao pobjednik u borbi sa dušmanima!
i domaćim i srbijanskim ja bih dodao
brz oporavak ljudino i junacino
Dragi naš "čika Ilija", Svoj život dugujemo takvima poput Vas, nek Vas sreća prati i zdravlje još dugo služi. Zauvijek zahvalan i pred takvima ponizan, želim Vam brz oporavak.
Uputstvo novinaru: Ispravna i korektna uvodna rečenica bi bila: Ilija Jurišić (zarez) kojeg je pravosuđe Republike Srbije nakon desetogodišnjeg procesa, i 3,5 godine pritvora, oslobodilo optužbe za činjenje zločina na Brčanskoj Malti 15. maja 1991. nalazi se na liječenju na Neurološkoj klinici Univerzitetsko kliničkog centra u Tuzli. OK? Shvataš?
1992.. ne 1991
@debuger4 Bravo. Gledajući ovu nabrijanu gramatičku vratolomiju nisam tu grešku ni primijetio.
ovaj covjek je toliko propatio ni kriv ni duzan brz oporavak zelim
91 ili 92 godine Klixe? Kako god, desilo se prije nego se rodio autor ovo članka.
drzi se komandante, mnogo su ti je nepravda zla nanijela. ziv ti nama bio
Šta uradiše čovjeku, koji je samo dežurao pored telefona 15. maja 1992., a Mladić i Karadžić ko na godišnjem odmoru... Da ne govorim o ostalim koji slobodno hodaju
Direktni krivac su nesposobne BH vlasti, koje ništa nisu uradile da čovjeka dovedu kući.
Brz oporavak