Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uz tebe smo . brzo nam ozdravi
Ilija- PATRIOTA, DOMOLJUB, VITEZ, GOSPODIN, COVJEK !!! Puna podrska za oslobodjenje od srbijanski SHAPA, a ti srbijanski PSI uopste NEMAJU PRAVO suditi za bilo koji dogadjaj koji se desio na teritoriji suverene i nezavisne drzave, Republike Bosne i Hercegovine !!!
Ilija Jurišić Heroj, a ne zlocinac !
Ne trazi pamet kod budala,ni istinu u SANU domovini!
sumnjiv mi je malo ovaj Domazet..krv nije voda.
Jes iz zasjede,7 djecaka iz srebrenice izveli iz kamiona i pred ocima jednog po jednog ubili,pa zatvotili zene i djecu u kucu pa zive spalili,pa iskopali rupu pa nad njom ubijali,pa granatiranja civila,pa snajperi!!!ti nam reci stoko kako i sta kroz zivot.CETNICINO SMRDLJIVA.
Iskreno boli me k**** za ovog Iliju, treba biti operisan od ovakvih stvari, onaj Hondo mjesecima lezao u zatvoru niko se nije ni po k**** pocesao, samim tim ovaj je u BIH, pravosudje Srbije ga nece "stici" i tu je gotova prica, a ovako rezati, glumiti aka patriotu i sl. ne vrijedi jednostavno ...
ma hoce k**ac moj ilija... zbog koga i zbog cega ti zaglavi u zatvoru... bjezi jadan dok te noge nose
Dragi urednici Klix-a, ako neukinete komentare na svaki post, tuzit cu Vas zbog sirenja nacionalizma i fasizma, jer ovi komentari sve vise prelaze u nesto najgore sto se moze procitati. Ako od januara sledece godine ne budu ukinuti komentari, dobit cete tuzbu na adresu, a mozda i dodje do toga da se ide u Strazbur zbog krsenja ljudskih prava. Hvala. Ovo ozbiljno mislim.
Tako je!
NADAJMO SE !
Ma nema, borci za pravdu na svim stranama. A ono pouzdano i sigurno znamo da bi svaka strana svoje zločine i sve ostalo negativno sakrila da može. U isto vrijeme bi svaka strana tuđe zločine da okači na sva zvona. To je ta pravda... Isto ko kad u fudbalu naš tim postigne gol rukom, to je sasvim ok i niko se ne žali. Ali ako primimo gol rukom to je tragedija, svjetska urota itd. Licemjeri smo i nema dalje.
Nije mi jasno sto se covjek ponizava da uopste priznaje taj sud u Srbiji kad je ocigledno da je njegova nepristrasnost upitna. Zamisli da nekoga sudi Saudijska Arabija zbog cuganja na javnom mjestu, a taj onda bude glup pa ide tamo da se raspravlja sa njima. Sjedi bolan kuci, siroka ti Bosna, a ovi nasi "diplomate" nek rjesavaju stvar, sta ces se ti Ilija sa njima baktati?
Ovdje se ne radi o pravosudju Srbije, ovdje se radi o krivosudju! Srbija je i u ovome pokazala da je fasistickog opredjeljenja!
Srbija ne radi nista sto ne bi svaka drzava trebala da radi, brane svoje interese i svoj imidz - s jedne strane distanciraju se od svoje uloge u ratu, a s druge strane izjednacavaju sve strane. Da je BiH liderima stalo do njenih interesa i imidza i mi bi napravili predstavu od procesa i oslobodili ga svih optuzbi, a onda bi Srbiji samo ostalo da trazi od Haga da ga sudi, pa bi mozda dobili i pravedno sudjenje umjeto farse.
Stalno se zaboravlja da je u svakom ratu prva zrtva...istina. U svakom ratu!
Ovo samo ima u genocidno fastickom narodu zvani srbi da covjeka optuze za zlocin koji nije pocinio niti naredio on je bio obicni vezista koji je prenio naredbu na vatru odgovoriti vatrom na vatru na vatru odgovoriti vatrom sto ima u transkiptu na cemu se optuznica zasniva.Po ovoj presudi srpsko tuzilastvo i srbijanska drzava se deklarisala kao terororisticka organizacija koja siri terorizam na balkanu medju narodima drugacijih i drugih.Kad im u potpunosti nije uspio genocid oni nastavljaju svoju genocidnu politiku drugim sretvima koje su prepisali od gebelsa i co iz vremena fasisticke njemacke.
Vidi smrada jos ziv?O mater ti,pa ima li ko usran malj da zatuce ovo smece smrdljivo?
momčilo.... Jesam li ti spomenuo mamu ili sam zaboravio
balijsko pseto aport!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
čekaj, jel on u Bosni ili Srbiji, i hoće li on uopšte izdržavati tu kaznu? ako neće, šta ga boli qrac, ionako od Srbije nije bilo ništa drugo ni za očekivati...