Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogani jedne, kada Musliman ubije Hrvata, pisu samo inicijale, a kada Hrvat siluje Srpkinju, napisu puno ime i prezime. Covke, konjino pravi referendum da pocnemo normalno da zivimo pored ove gamadi.
@Nemesis Lazes kao obicno, jeli ti neki dan musliman ubio Hrvata, tek drugi dan objavljeno ime.
@Nemesis Pitam se samo koja je budala izlobirala za vas kao ugrozenu naciju na balkanu u drzavi u koj se obucavaju teroristi. Zanimljiv podatak koji ce se morati odgonetnuti jednog dana.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Imal ko da nije jebao ove srbe ?
isto tako ti se vratilo majci ili sestri debilu...
ti si isti kao i oni koji su silovali. samo sto nisi imao priliku.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nema te kazne za silovatelje koja moze jadnoj zeni olaksati dozivotne traume.
OPREZ,OPREZ: Momci manite se rasprave sa JamesssssssssssuDinom. Frajer je deklarisani peško. Nemojte puno sa njim,jer frajer gleda samo kako cijeg QRCA da se lati. I ovo "Din" na krju njegovog nika nešto govori. Frajer je skroz u duginim bojam. OPREZ SA PEŠKOM!
Kome treba zemlja u kojoj život tri civila i ranjavanje devet vrijedi tri godine zatvora ??? Žalbeno vijeće Suda BiH osudilo je pripadnika Sedme muslimanske brigade Armije BiH, Jasmina Čolomana na tri godine zatvora zbog zločina u mjestu Počulice kod Viteza u travnju 1993. godine. Nakon ponovljenog suđenja, Vijeće je Čolomana proglasilo krivim uz obrazloženje kako je sa, zasad nepoznatim supočiniteljem ubio tri, a ranio devet hrvatskih civila koji su bili zatvoreni u domu u Počulicama.
@ziganteli muslimanski sud tkzv. sud bih nagrađuje pripadnika islamističkih formacija sa tri godine zatvora odležat će dvije godine a nakon toga će ih tužiti zbog grešaka u proceduri i naplatiti 200.000 km ... to je sistem finansiranja islamističkih zločinaca ...
@krilnik sve i jedan zločin da spominjemo a ako ih ne osude islamistički sudovi sudit će im neko drugi.. kako ih nije sramota za tri civila tri godine ?? jel imaju te islamističke sudije braću,očeve??
PRIKAŽI ODGOVORE (1)