Otužnica protiv Almira Kasumovića
0
Ilegalno prevodio ljude u Hrvatsku za 50 KM
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije ova tema: samo da vam kazem da ste jadni sto iznosite one slike sa grafitom na grbavici!! Jadno novinar fuj!! Pa klocino jedna onih grafita u srbiji mali milion^2 pa ih niko ne prikazuje na stranicama a vi se nasli pametni jer vam je poslao neki srbin tamo. Joj ovog sarajevo-x gadi mi se. Pola stvari kopiraju sa DNEVNIK.HR, sa sportskih stranica, a ovo ostalo sto dobiju od \"gledatelja\" koji zele da im je njihova slika na sarajevo-x oni objave fuj i fuj!
plate nekoga da napise,DADNI 10 KM ALKOHOLICARU ZA PIVU I NAPISAT CE STA ZELIS pa sto do sada niko po toj Grbavici nije pisao ,iako je narod prezivio svasta na Grbavici.KAD NEKOME ZATREBA NEKI BELAJ SAMO PLATE LJUDE DA NAPRAVI BELAJ I ONDA SE PISE O TOME I KOMENTARISE,PROVIDNO JE SVE U BIH
A najgore od svega je... sto to ovi reklamiraju. Koba boli k... za ono ? Neka pise ko sta hoce ima prava... ako nekome smeta ima policija, a ne ovako reklamirati. Mediji su cudo...
Vidis, da je cijeli tekst i clanak besmislen. I ona slika nije sa Grbavice. Neka gospoda proseta malo... Samo neka se ima napisati nesto o ugrozenosti Srba u Sarajevu.
treba policija naci onog sto na ovom portalu postavlja komentare sa istim tekstom kao onaj na grafitu. inace, tekst na temu grafita je toliko glup. cuj \"da se desilo od 92 do 95.....\" kako se onaj grafit mogao desiti na grbavici od 92-95?
Sto laze onaj za grafit na Grbavici :) Samo eto neka bude da se i po Sarajevu pisu grafiti i to \"protiv Srba\"... joj sto ne mogu politike lazi i klevete. Molim vas objavite ime i prezime cjenjenog, razocaranog, citatelja, da mu odem pruziti rame za plakanje. I nije mi jasno zasto ste zabranili komentare na clanak? Mozda je to zelja ucviljenog citatelja. Novinarstvo vam je ispod svakog nivoa, objavljujete rekla kazala informacije... preimenujte portal u sarajevo-zutastampa.com.