Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svugdje u BiH se govori bosanski jezik. To je svima jasno. Govore ga i Bosnjaci i Srbi i Hrvat i Romi i Jevreji. To nekima ne paše ali je tako.
U FBiH ukinuti srpski jezik uvesti srbijanski jezik. Samo istom mjerom.
Vidiš pokušavaš napisati srpski a sam ga neznaš, reci smijehurija i svi će te razumijeti, drugo koje kome dao jezik dobro pogledaj od čega je ćopo Karadžić sastavio srpski jezik, tečni srpski jezik pričaju šumadinci "brez glagoli "tako da tamo trebate prevodioca kad se "lepo srpski sporazumete ".
Djed2 nema dodik šta Bošnjacima davat kad Bošnjaci to pravo na tom teritorijuvimaju odkako taj teritorij postoji i odkako je naseljen ljudskim rodom. Čuj Ronhil da nama nudi pravo na jezik. Svašta hahahahah