Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ihtijarevic se \'92 ispalio u Sloveniju, i on i porodica, sestra i on zavrsili fakultete, po zavrsetku rata se uredno vratili i UVALILI u drzavne institucije. Najveca shega je bila dok je obavljao neku funkciju u vojsci, glavna faca za dodjelu i otkup vojnih stanova:)))) Mozes mislit\' sto je on to posteno i po zaslugama dodjeljivao, how yes no )) Javna tajna je da postoji nekolicina uposlenika vojske koji posjeduju kuce, a pojeftino su kupili stanove.Neko bi se trebao pozabaviti tim pitanjem. Ova porodica ima nekolicinu ovako\"talentovanih i perspektivnih\" ljudi, njegov prvi rodjak je na neki cudan nacin (lopovski i pojeftino) kupio hotel u Visokom. Sramota za ovu drzavu ko je i na koji nacin guli i jashe!!! Izgleda da ovdje vazi pravilo STO VECI LOPOV, TO BOLJA FUNKCIJA !!!!
Ovaj Ihtijarević treba još samo da iz konzerve izleti .... nema gdje ga nema... Agencija za bankarstvo, Nadz.odb.BH Gasa, pa direktor službe za zaj.poslove Vlade F BiH......još samo iz paštetice da izleti..ne bi me iznenadilo