Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo,ma dasta smo nego u istim problemima samo sto to pojedinci ne zele da vide.
cuj poplavila mu kuca,sta da je pozutila ili pocrvenila,samo na kliksu "kuce koje mjenjaju boje"
Kad vidim ovog Vukojevića pet dana nemam napretka.
Evo ti od mene 100 plusova, neznam što ti kreteni udaraju minuse? zar nema žensko pravo mišljenja i ukusa - bem ti zatupane balkance kao da žive u srednjem vijeku.
Hvala ŠIŠMIŠ , živ bio 100 godina! :-)
Kaze Maid maloprije : Zelimo barem pjesmom pomoci ovom napacenom narodu . Sta reci na ovu izvalu ??
maid je klosar zesci. samo ima dobru pickurinu
Eto da nije maida orasje bi bilo pod vodom. Pa vidite da pederluk siri, kako vas nije sramota
Igor Vukojevic sa pjesmama "Jabuka" i "Srce ne pita" ima dvije pjesme koje su bolje nego npr. cijela muzička nekarijera jedne Jelene Karleuše!
ali ova ne da brašnu u kuću.... Zovem je zovem,da mi se vrati, Uporan sam i noći ove. A ona uvek čeka da zaspim pa onda dođe mi u snove. REF. Neće mi, neće san na oči, ali me vino hoće baš. Uzalud svi mi kažu koči, što se opijaš? A ja sam gas do daske dao, i više nemam šta da dam. Kad vidi draga da sam pao, vratiće se znam. Sedam kafana za sedam dana, za svaku noć što nisam kreno. Moje je sve što je popijeno, a njeno što je razbijeno.
Sigurno da je covjek velicina i dobar muzicar, to zna ko se razumije u muziku i ko ga je slusao uzivo, a kazu sto nije uspio, pa bojim se da u danjasnje vrijeme ni Zdravko Colic neb uspio da se tek pojavio. Takva vremena
"Moja kuća je bila poplavljena?" Ma to on da naglasi da i njemu ode nešto humanitarne pomoći buahahah
Treba pomagati da se svima kuce obnove.
Jesi li ti kome pomogao majmune? Najlakse je srati on line, covjek pomaze pa da je multimilijarder nije mu obaveza nego od srca.