Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto se tice hafizovica njegova kvalifikacija nam dovoljno govori o onom sto upravoi radi a to je zavrsena bogoslovija u zagrebu(sa pecatom pape) da ne govorimo o sizmu i ostalim zastranjivanjima u islamskom vjerovanju i ako je to vidim svemirski brod za ovog sto se poziva na hafizovica.bradonja ima u svim zemljama svijeta i ni jedan zakon ih ne diskriminira ali uvjek ima nekih budala sa svojim ispadima pokusavajuci da ih povezu sa terorizmom ali brada nije dokaz jer nije terorizam da covjek izgleda kako hoce i vjeruje u sta hoce
ti sa ba nakaza. govno jedno rasističko. te ćeš po imenima nešto suditi bijedniče jedan. mrš nazad u mrak nebuloznosti, majmune jedan
De bola ti upitnik ne se.ri,sta ti znas ko je mostara vidio,a ko nije.Jesi mi mostarcina u pic.ku mater.inu!!
\'\'Nad Mostarom se izdiže križ koji je znakom pobjede\'\'-reče prije par godina jedan herceg bosanski političar.Meni kao Bošnjaku je i taj križ draži od imena tipa Igor Salčin,Adnan Ivković.........i ostalih mostarskih lešinara.Nakazna imena + nakazni mozgovi=ubistvo nevine osobe.
Hocete l` to vi odlucivat` ko je iz dzamije dobar - a ko los?!. Spodobe lopovske, bando jedna kamatarska, ogadili ste zivot postenom svijetu! Po cijeli dan ćumurate ispred kafića i drogu dilate. Skakavci ćelavi, anabolični.
Treba vehabije istrijebiti, istina. Nije to za naseg podneblja.
kakvo ba ubistvo ???? ovi momci su HEROJI što se suprotstavljaju bradatim spodobama. da nas je bošnjaka bogdo više tako inteligentnih a srčanih ko ovi momci pa da shvataju u kom svijetu živimo. mudžahedine je stvorio MI6 to je dokazao profesor Hafizović s fakulteta islamskih nauka u Sarajevu. Cerić je špijunčina kojem nagrade dodjeljuje HENRI KISINDŽER najveći ratni zločinac na svijetu. Igore ponosni smo na tebe ko i na tvoje prezime familije heroja!!!!!!
Velka jada od Mostara grada. Koja je ovo bagra nalegla na ovu zemlju. Cuj borci!? Meni lice na ubojice.
čudi me samo da niste hrvate okrivili i za ovo... al polako ima još vremena...
Na cijoj strani je bio Adnan Ivkovic? :)
Sve od zla oca od gore matere! Kakva su ovo prezimena? Ovo Mostara nije vidilo do u zadnjih 10-15 godina!